Vandopløseligt supportmateriale til PolyJet

02-03-2022

Stratasys har lanceret et nyt unikt supportmateriale til to af deres PolyJet 3D-printere. Supportmaterialet opløses enkelt i rent postevand, hvilket reducerer efterbehandlingstiden betydeligt.

Stödmaterial som löses upp i kranvatten.jpg

Stratasys har lanceret et nyt revolutionerende supportmateriale til Stratasys J35 Pro, og Stratasys J55 Prime. WSS150 opløses i postevand eller en opvaskemaskine, uden brug af kemikalier. Materialet er særligt anvendeligt, hvor manuel afrensning kan få skrøbelige dele til at gå i stykker.

Supportmaterial WSS150 PolyJet 3D Skrivare Stratasys.jpg➤ Første vandopløselige supportmateriale til PolyJet
➤ Super enkelt, intet manuelt arbejde krævet
➤ Undgå at beskadige emner med sarte detaljer
➤ Spar investering af dyrt efterbehandlingsudstyr

Giver større designfrihed

Med WSS150 får konstruktører og designere større designfrihed når det kommer til detaljerede og komplekse detaljer, uden at bekymre som om hvordan supportmaterialet skal fjernes. WSS150 egner sig også til produktion af større volumener da flere emner kan rengøres samtidigt, i modsætning til at skulle efterbehandle emner enkeltvis.

Opløs i postevand eller en almindelig opvaskemaskine

For at fjerne supportmaterialet kan emner blot placeres i postevand, alternativt kan de placeres i en konventionel eller professionel opvaskemaskine for kortere opløsningstid. Med WSS150 kan brugere af J35 og J55 nu nemt supplere 3D-print i deres arbejdsprocesser, uden behov for dyre eller besværlige efterbehandlingssystemer.

protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


Kontaktformular

*Obligatoriske felter