Velkommen til Protech

Nordens førende leverandør af 3D-printere og CAD/CAM-systemer.

Siden 1993 har vi været pionerer indenfor 3D-printløsninger på det nordiske marked ved at hjælpe virksomheder og industrier med at finde løsninger som effektiviserer produktionstider og reducerer omkostninger. Protech er repræsenteret med kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

 • Anders och Evald, grundare av Protech.png

 • Din partner indenfor additiv fremstilling – siden 1993

  Protech har været med til opbygningen af det nordiske 3D-printmarked siden starten af 90’erne. Med et loyalt og kompetent personale har Protech skabt stor tillid blandt sine kunder. Årsagen til kundeengagementet kommer fra Protech’s tre vigtigste kendetegn: support, uddannelse og hurtige materialeleveringer.

  Protech hjælper kunder med at få succes ved at dele sine viden og mange års erfaring i branchen.

  Læs hele historien om Protech her.

  Protech Järfälla Lager 800px.jpg

 • Protech i Danmark

  Siden 2004 har Protech haft eget kontor i Danmark. I dag holder vi til i store, rummelige lokaler i Kolding, hvor vi tager imod kunder til kundemøder, uddannelse og demo’s i vores kundecenter. Takket være vores centrale beliggenhed tæt ved motorvejen, er vi tæt på danske virksomheder og industrier. Med vores hurtige serviceteknikere kan vi med kort varsel rykke ud til vores kunder.

  I vores showroom i Kolding kan følgende 3D-printere ses:

  FDM
  Stratasys F170
  UltiMaker Method X

  PolyJet
  Stratasys J35


 • Besøg en af Europas største 3D-udstillinger

  På vores hovedkontor i Järfälla, Sverige finder du en af Europas største udstillinger af 3D-printere. Vi har et bredt udvalg af 3D-emner i både plast og metal hvor du har mulighed for at føle og teste forskellige materialer.

  En af Protech’s visioner er at 3D-printere skal være enkle at installere i eksisterende lokaler, så kunder slipper for store ombygninger og/eller installation af specieltilpassede ventilationssystemer.

  ”I vores udstilling skal kunderne kunne se hvor enkelt det er at installere en komplet løsning til metalproduktion i helt almindelige lokaler. At investere i 3D-printere skal ikke stille for store krav til vores kunder. Det skal være enkelt.”

  – Anders Brask, VD for Protech Nordic AB


 • 3D-printere hos Protech, Sverige

  Følgende 3D-printere kan ses i vores showroom i Järfälla. Vi har installeret 3D-printere i komplette produktionsmiljøer for bedste oplevelse.

  FDM
  – 2x Fortus 450
  Stratasys F370
  Stratasys F770
  UltiMaker Method X

  SAF
  Stratasys H350

  PolyJet
  Stratasys J55

  Metall
  Xact Metal XM200C


 • Book et digitalt møde med os

  Vi tilbyder digitale kundemøder og demonstrationer, omkostningsfrie benchmarks og rådgivning så du kan finde den 3D-printer som passer præcist til dine behov.

  Kontakt Protech via denne kontaktformular.


 • Nogle af vores kunder:

  Protech Kunder.jpg