AESUB Orange 400ml
VARENUMMER: SH-AESO103

Påføres på virkelig store objekter med transparente eller reflekterende overflader og få præcise scanningsresultater. Velegnet til processer, hvor der er behov for en scanningsspray, der holder i lang tid.

Download prisliste.png

AESUB Orange 400ml
Produktbeskrivelse

AESUB Orange – scanningsspray som fordamper inden for 12-24h

AESUB Orange har de samme fantastiske egenskaber som AESUB Blue. Det, der adskiller de to sprays, er at Orange overfladebelægning holder længere og derfor passer til scanning af større objekter. Sprayen fordamper inden for 12-24 timer, hvilket betyder, at der, ligesom med Blue, ikke er behov for rengøring efter scanningen.

I modsætning til traditionelle sprays indeholder AESUB Orange ingen pigmenter og undgår dermed forurening af følsomme detaljer, miljøer eller brugere. Påfør AESUB Orange direkte på stedet uden at skulle flytte objektet og øg effektiviteten og produktiviteten i digitaliseringsprocesserne.

AESUB ORANGE SKANNING SPRAY PROTECH.pngFordele ved AESUB Orange:

  • Fri for skadelige stoffer
  • Let at anvende
  • Konstant og ensartet belægning
  • Fordamper inden for 12-24 timer uden rester
  • Slip for rengøring
  • Høj materialekompatibilitet
  • Udviklet og godkendt af 3D-scanningseksperter

Vil du tale med en 3D-print specialist? Kontakt os i dag.


Hvorfor vælge Protech?

AESUB-blue-logo.png Protech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter