EinScan H2

En 3D-scanner med et indbygget farvekamera og et bredt synsfelt, der giver resultater i høj kvalitet og fuld farve.

DK Download brochure.gif

EinScan H2
Produktbeskrivelse

Einscan H2 - fuldfarvescanner til professionel brug

Einscan H2 er en opdatering af Einscan H 3D-scanneren. H2 har et teksturkamera med 5 MP opløsning, forbedret nøjagtighed og 3 infrarøde VCSEL-projektorer for mere fotorealistiske teksturer og bedre datakvalitet. Med et imponerende synsfelt på op til 780 mm x 900 mm kan store objekter indfanges hurtigt.

Den håndholdte 3D-scanner bruger struktureret blåt lys og usynligt infrarødt lys. Scanneren har et indbygget farvekamera og et bredt synsfelt, hvilket gør den til et godt valg til en lang række anvendelser, især helkrops- eller ansigtsscanning.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-scanneren har en optimeret orienteringsalgoritme, der effektivt kompenserer for mindre bevægelser af det scannede objekt eller personen, som tidligere kunne give problemer for scannerens evne til at navigere. Takket være den infrarøde lyskilde kan scanneren også nemt scanne mørke overflader, hår eller pels.

Høj hastighed og bredt synsfelt

Scanneren har et bærbart ergonomisk design og er meget nem at bruge. Sammen med den intuitive software er scanneren et godt valg for både begyndere og erfarne brugere. Med en høj hastighed og et bredt synsfelt kan du hurtigt og nemt gennemføre en helkropsscanning på få minutter. Scanneren sikrer, at geometrien bevarer et højt detaljeniveau, når du f.eks. scanner møbler, kunstværker eller ansigter i fuld farve.

Forbedring af nøjagtigheden af 3D-modellering

Einscan H2 har en imponerende høj opløsning, der når op på 0,25 mm og fanger hele geometrien af objekter som kunstværker eller møbler med fine detaljer. Den høje nøjagtighed af scannede data ned til 0,05 mm og den volumetriske nøjagtighed på 0,1 mm/m forbedrer præcisionen ved 3D-modellering i en tæt punktsky eller et polygonnet.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Film
Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter