Din 3D-print guide – vi hjælper dig med at finde den rigtige 3D-printer

At sammenligne 3D-printede benchmarks kan være afgørende. Hvis din virksomhed skal investere i en 3D-printer er der nogle ting du bør undersøge først.

Da Scott Crump, grundlæggeren af Stratasys opfandt FDM-teknologien i 1989 fandtes der ikke mange leverandører af 3D-printere. Udviklingen er siden da foregået i et rasende tempo og i de seneste 10 år er hundredvis af nye producenter af FDM 3D-printere kommet til. Derfor har vi sammensat nogle spørgsmål som du bør tænke over inden du træffer dit valg, samt hvad du bør overveje og kontrollere inden du udvælger en FDM 3D-printer til professionelt brug.

Klik på knapperne herunder for at komme til den nødvendige information indenfor det respektive emne.

 • Benchmarks Protech.jpg


 • Kontakt Protech

  Kontakt os hvis du vil lave en aftale for personlig gennemgang af disse sider.

  Kontaktformular »


 • Vi hjælper dig med at lykkedes

  Med vores ekspertise og brede kundskaber hjælper vi skoler, virksomheder og industrier med at finde de rette løsninger indenfor additiv fremstilling. Med en 3D-printer i eget regi kan produktionstider og omkostninger reduceres drastisk.


 • Om Protech

  Protech er din samarbejdspartner når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Vi har siden 1993 leveret 3D-printerer til virksomheder og industri på det nordiske marked. Læs mere om Protech her.