FreeScan UE Pro

En brugervenlig laserscanner, der tilbyder stor nøjagtighed, stabilitet og repeterbarhed i en ergonomisk og bærbar enhed.

DK Download brochure.gif

FreeScan UE Pro
Produktbeskrivelse

FreeScan UE Pro – laserscanner til præcise resultater

3D-scanneren FreeScan UE Pro er velegnet til flere forskellige områder som bilindustrien, energisektoren, design og produktion. FreeScan tilbyder pålidelige og præcise resultater, hvilket gør den velegnet til brug inden for kvalitetskontrol og overfladevurderinger samt kontrolmålinger og inspektion af store objekter.

Freescan UE Pro Protech 3D scanner.png

Freescan UE Pro Details.pngIndustrielt laserscannersystem

FreeScan UE Pro er et brugervenligt og enkelt laserscannersystem med enestående afstandsmåling og optik for høj præcision og stabilitet. Med præcis punktregistrering af markører, der placeres på objektet, sikres stor nøjagtighed og arbejdshastighed. 3D-scanneren passer til både små og store objekter med høj detaljerigdom, der skal indfanges.

FreeScan UE Pro er tilpasset til:

  • 3D-scanning
  • Kontrolmåling
  • Inspektion

Har din virksomhed brug for en 3D-scanner med rigtig høj målenøjagtighed?
Vi kan hjælpe, kontakt os i dag.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter