TopSolid'Design

Et 3D CAD-program med specialtilpassede funktioner til konstruktører som arbejder produktudviklings indenfor maskinindustrien.

TopSolid'Design
Produktbeskrivelse

TopSolid’Design – CAD-system til industriel produktudvikling

TopSolid’Design er et præcist hybridmodelleringsprogram som modellerer på både overflader og solider. TopSolid er baseret på parasolid kernen og har Windows-brugerflade. Programmet er et komplet associativt 3D/2D CAD-system til mekanisk konstruktion og design. En konstruktion består ofte af både eksisterende og helt nye komponenter.

Kraftfulde modellerings- og simuleringsværktøjer

Programsoftwaren gør det desuden enkelt at skabe et standardkomponent af hvilket som helst komponent, da der er mulighed for at skabe dit eget bibliotek. TopSolid'Design er kerneproduktet i den integrerede CAD/CAM-løsning TopSolid. TopSolid består af en hel serie af fuldt integreret programsoftware med parametriske associationer fra design til produktion. Brugerfladen indeholder alle ledende CAD-værktøjer på markedet, kraftfulde modellerings- og simuleringsværktøjer.

Læs mere om TopSolid’Design på www.topsolid.com

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjælper dig ved køb af CAD/CAM-systemer
Kontakt os for yderligere information og priser.

Moduler

Image – tillægsmodul til renderede billeder fra TopSolid'Design

Image er et tillægsmodul til generering af fotorealistiske billeder. Modulet anvendes til at lave produktpræsentationer og billeder til kataloger.

FTI – tillægsmodul til pladeudfoldning i TopSolid'Design

FTI er et modul til TopSolid’Pro og TopSolid’Progress. Modulet tilbyder muligheden for hel eller delvis tyndpladeudfoldning.

Film

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter