FreeScan UE

En laserscanner til nem og problemfri 3D-scanning af store objekter. Opnå præcise og pålidelige resultater direkte og spar dermed tid i dine scanningsprocesser.

DK Download brochure.gif

FreeScan UE
Produktbeskrivelse

FreeScan UE – laserscanner med høj stabilitet og pålidelighed

FreeScan UE fra Shining 3D er en laserscanner med høj præcision og nøjagtighed. Samtidig gør det ergonomiske og lette design det nemmere at håndtere og bruge scanneren. Scanningsområdet kan nå op på 510x520 mm, hvilket gør det nemt at scanne store objekter. Scan det samme objekt gentagne gange og opnå konsistente resultater, hvilket beviser høj stabilitet og pålidelighed.

Freescan UE Protech 3D scanner.png

WeChat-Image_20200326150958-2.pngShining 3D softwareplatform til dine måledata

Alle måledata registreres øjeblikkeligt i den valgte softwareplatform fra Shining 3D. Vælg mellem platforme udviklet til design og håndtering af 3D-objekter eller til kvalitets- og kontrolstyring.

Laserscanneren FreeScan UE er velegnet til:

  • Bilindustrien
  • Transportindustrien
  • Luftfartsindustrien
  • Forminspektion
  • Maskinproduktion

Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter