FreeScan Trio

FreeScan Trio sætter en ny standard for metrologisk 3D-scanning med sine innovative funktioner og uovertrufne ydeevne.

DK Download brochure.gif

FreeScan Trio
Produktbeskrivelse

Freescan Trio – den bedste håndholdte 3D-scanner på markedet

FreeScan Trio er en avanceret 3D-scanner, der tilbyder markørløs scanning. Scanneren har en funktion med 98 laserlinjer og et tredobbelt 5MP-kamerasystem. Den kan registrere over 3.000.000 punkter pr. sekund, hvilket gør den til den bedste håndholdte 3D-scanner på markedet.

Trio er udstyret med flere unikke arbejdsfunktioner:

  • Kun én linje: Nyttig til scanning af hulrum og trange steder.
  • 7 parallelle linjer: Giver flere detaljer.
  • 26 krydsede linjer: Optimalt til større objekter.

Passer til mange forskellige brancher

FreeScan Trio 3D-scanneren er nyttig i en række forskellige brancher. Scanneren har en nøjagtighed ned til 0,02 mm og en volumetrisk nøjagtighed på op til 0,02 mm ved brug af markører. Det store synsfelt på 650 x 580 mm gør det muligt at indsamle flere data med færre bevægelser.

Derudover har FreeScan Trio en fotogrammetrifunktion, der fungerer med SHINING 3D's praktiske magnetiske skalabjælke. Det eliminerer behovet for ekstra markører og giver en volumetrisk nøjagtighed på ned til 0,02 mm + 0,015 mm/m.

Uanset om du arbejder med større emner eller gennemgår avancerede komponenter, er FreeScan Trio et pålideligt og kraftfuldt produkt til alle ingeniører og designere.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Film
Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter