AESUB White 400ml
VARENUMMER: SH-AESW103

Påfør denne spray for at opnå en ensartet og helt mat hvid overflade på dine objekter der skal 3D-scannes. Indeholder ingen skadelige pigmenter og kan let vaskes af med vand.

Download prisliste.png

AESUB White 400ml
Produktbeskrivelse

AESUB White – Scanningsspray, der let kan vaskes af med vand

AESUB White er en spraymaling specielt udviklet til at opnå de bedste resultater ved 3D-scanning af svært scan-bare objekter med transparente, reflekterende overflader eller dybe kaviteter. Når du sprøjter objekter med AESUB White, påføres en tynd belægning med en ensartet og helt mat hvid overflade. Belægningen hæfter godt på de fleste overflader og kan derefter vaskes af med vand.

I modsætning til traditionelle sprays indeholder AESUB White ingen skadelige pigmenter og der undgås dermed forurening af følsomme detaljer, miljøer eller brugere. Påfør AESUB White direkte på stedet uden at skulle flytte objektet og øg effektiviteten og produktiviteten i din digitaliseringsprocess.

AESUB WHITE SKANNING SPRAY 2.pngFordele ved EASUB White:

  • Permanent og vandopløselig
  • Fri for skadelige stoffer
  • Let at anvende
  • Konsekvent og ensartet belægning
  • Høj materialekompatibilitet
  • Udviklet og godkendt af 3D-scanningseksperter

Vil du tale med en 3D-print specialist? Kontakt os i dag.


Hvorfor vælge Protech?

AESUB-blue-logo.png Protech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

 

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter