QuickSurface

En software til en fordelagtig pris, der gør det muligt for brugere af Shining3D-produkter at konvertere 3D-scanningsdata til CAD-modeller.

DK Download brochure.gif

QuickSurface
Produktbeskrivelse

QuickSurface – selvstændig CAD-løsning til din 3D-scanner

QuickSurface er en software, der er udviklet til brugere af 3D-scannere som Shining3D. Opret CAD-modeller fra scanningsdata på en meget enkel og effektiv måde. Det betyder, at du altid har fuld kontrol over dine scanninger og kan opnå resultater med stor nøjagtighed hver gang.

Kraftfuld og enkel software

Brug funktionerne i QuickSurface til at rekonstruere friformede eller parametriske CAD-overflader og tilpasse dem efter dine behov. Eksportér til standardiserede formater som STEP eller IGES til andre CAD/CAM-systemer, eller brug resultaterne til 3D-printning eller CNC-bearbejdning.

QuickSurface er en kraftfuld, enkel og mere økonomisk software, der giver dig mulighed for at oprette CAD-filer fra 3D-scannede data. Det tilbyder værktøjer til parametrisk, friforms- og hybridmodellering samt afvigelsesanalyse i realtid og eksportmuligheder til forskellige CAD-formater.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter