QUICKSURFACE

En software til en fordelagtig pris, der gør det muligt for brugere af Shining3D-produkter at konvertere 3D-scanningsdata til CAD-modeller.

DK Download brochure.gif

QUICKSURFACE
Produktbeskrivelse

QUICKSURFACE – selvstændig CAD-løsning til din 3D-scanner

QUICKSURFACE er en software, der er udviklet til brugere af 3D-scannere som Shining3D. Opret CAD-modeller fra scanningsdata på en meget enkel og effektiv måde. Det betyder, at du altid har fuld kontrol over dine scanninger og kan opnå resultater med stor nøjagtighed hver gang.

➡️ Prøv QUICKSURFACE gratis i 30 dage.

Kraftfuld og enkel software

Brug funktionerne i QUICKSURFACE til at rekonstruere friformede eller parametriske CAD-overflader og tilpasse dem efter dine behov. Eksportér til standardiserede formater som STEP eller IGES til andre CAD/CAM-systemer, eller brug resultaterne til 3D-printning eller CNC-bearbejdning.

QUICKSURFACE er en kraftfuld, enkel og mere økonomisk software, der giver dig mulighed for at oprette CAD-filer fra 3D-scannede data. Det tilbyder værktøjer til parametrisk, friforms- og hybridmodellering samt afvigelsesanalyse i realtid og eksportmuligheder til forskellige CAD-formater.


Hvorfor vælge Protech?

QUICKSURFACE logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter