TopSolid'Cam

Integreret CAM-system til programmering af alle typer CNC-maskiner.

TopSolid'Cam
Produktbeskrivelse

TopSolid'Cam – CAM-system til produktdesign

TopSolid'Cam integrerer forskellige fremstillingsmetoder og produktionsbehov fuldt ud ved hjælp af det dynamiske bibliotek. Programmet kan fjerne gentagne handlinger. I stedet for at brugeren skal skabe gentagne handlinger kan TopSolid'Cam skabe disse baseret på data afledt af produktdesignet.

Sparer tid og penge

Gennem TopSolid'Cam parametriske teknologi, vælger programmet automatisk det hurtigste og mest økonomiske set til fremstilling af 2D- og 3D-emner. Det gør at brugeren kan associerer visse værtøjer med visse handlinger. Når en konstruktion revideres ændres fremstillingsprocessen også med hensyn til f.eks. optimering af værktøj, tilspænding og/eller omdrejninger for at den nye del kan fremstilles.

Anvender parametrik på en fleksibel og effektiv måde

TopSolid'Cam har en assocoativ database som kan tilpasses produktionssettet og maskinparken. Dette betyder at med TopSolid'Cam kan mere arbejde udføres på kortere tid. F.eks. tilpasses tolerancer mellem konstruktion og produktion så man kan bearbejde midt i tolerancen. Et emne med dimensionerne 50mm +0,5 -1,2 justeres så dimensionerne bliver 49,65 ±0,85. TopSolid'Cam optimerer programmeringsarbejdet til alle typer af emner og anvender parametrene på en mere fleksibel og effektiv måde i forhold til andre CAM-programmer på markedet.

Læs mere om TopSolid’Cam på www.topsolid.com

TopSolid logo 200x49px transparent.png Protech hjælper dig ved køb af CAD/CAM-systemer
Kontakt os for yderligere information og priser.

 

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter