EinScan HX

En håndholdt 3D-scanner, der imødekommer industrielle krav inden for måling og reverse engineering.

DK Download brochure.gif

EinScan HX
Produktbeskrivelse

Einscan HX – håndholdt 3D-scanner til måling og reversed engineering

Einscan HX er en håndholdt 3D-scanner, der anvender struktureret lys og projicerer et gitter på objektet ved hjælp af en blå laser. Denne løsning forbedrer effektiviteten og pålideligheden af resultatet og gør samtidig scanneren mere tilpasningsdygtig til forskellige materialer. Scanneren er mindre følsom over for omgivende lysforhold og præsterer bedre på refleksive og mørke overflader, som f.eks. et bilkarosseri med metallak. Den høje præcision opfylder mange industrielle krav inden for måling og reverse engineering.

EinScan HX skanner shining 3d.png

Scanneren har en høj hastighed og præcision, hvilket gør det muligt at scanne et objekt på blot få minutter til opgaver som reverse engineering, masseproduktion eller produktudvikling. Scanneren har et håndholdt ergonomisk design og er meget nem at bruge. Sammen med den intuitive software er scanneren en god mulighed for både nybegyndere og erfarne brugere. Einscan HX kan også købes som en pakkeløsning med softwaren Geomagic Design X Essentials eller Control X.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter