TopSolid'WoodCam

Integreret CAM-modul til NC-bearbejdning til alle CNC-maskiner i træbearbejdningsindustrien.

TopSolid'WoodCam
Produktbeskrivelse

TopSolid'WoodCam – CAM-system til træbearbejdningsindustrien

TopSolid’WoodCam kan fungerer som et fritstående CAM-system med geometriimport fra alle standardformater på markedet for 3D CAD-data samt de fleste formater fra andre CAD-systemer.

Kommunikerer med geometri direkte til styresystemet

TopSolid'WoodCam har et stort bibliotek af postprocessorer til alle maskiner i træbearbejdningsindustrien, Biesse, Morbidelli, Homag, Weeke, MasterWood etc. Programsoftwaren kan endda kommunikere med geometri direkte til de styresystemer som findes på moderne træbearbejdningsmaskiner, BiesseWorks, Xilog, WoodWOP etc.

Fra 2D-plademøbelfremstilling til 5-akset udfræsning

TopSolid'WoodCam er et 3D CAM-system som klarer programmering af alt fra 2D-plademøbelfremstilling til 5-akset udfræsning og kantning af formtræ. Al programmering kan ske med fuld kollisionskontrol mellem detaljer, snit- & skæreværktøj samt hele eller dele af maskiner. WoodCAM  understøtter fuldt ud 5-akset hoveder, special agregater, styrede save horisontale og vertikale borespindler, styring af skinner og sugekopper, etc. Geometri som er konstrueret i TopSolid’Wood kan automatisk NC-forberedes i TopSolidWoodCAM. Al konstruktion i TopSolid'Wood udføres med bearbejdning for øje.

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjælper dig ved køb af CAD/CAM-systemer
Kontakt os for yderligere information og priser.

 

Moduler

Nesting – modul til komplekse geometrier i TopSolid'WoodCam

Nesting er et tillægsmodul til positionering af alt fra simple til særligt komplekse geometrier på store pladematerialer. Brugere af Nesting er f.eks. køkkenproducenter med Nestingborde hvor skabssider eller låger skal nestes. Nesting kan også placere komplekse detaljer samt store mængder af detaljer.

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter