Oplev 3D-printere på Automatik messen

Mød Protech på AUTOMATIK messen, på stand B-1162 i Brøndby Hallen, d. 10. - 13. september.

Tradeshows shining 3d xact metal stratasys.png

AUTOMATIK 2024 er omdrejningspunktet automation og transmission, og synergien mellem Automatiks konferenceprogram og udstillerne er stor, og det giver dig som besøgende rig mulighed for – på kortest mulig tid – at opdatere og udbygge din viden om nye løsninger og muligheder. På AUTOMATIK 2024 kan du blive klogere på områderne inden for Motion & Drives, Robotteknologi, Industriel Automatisering, Procesautomatisering, Industriel IT, Transmissionsteknik, Elteknisk automation, samt Hydraulik og Pneumatik.

Årets konferenceprogram tager afsæt i tidens og fremtidens udfordringer inden for automatisering og transmission. Dette giver de besøgende et perfekt grundlag for at opdatere og udbygge deres viden.

Protech udstiller som sædvanligt og vi viser flere eksempler på produktionsværktøjer, opspændings- og montagefiksturer og andre spændende 3D-printede emner i både plast og metal som kan bidrage til målet om automation. På standen har vi 3D-printere med fra Stratasys og UltiMaker som printer emner alle dagene.

Gå ikke glip af muligheden for at møde os samt ta’ en snak om hvordan 3D-print kan effektivisere både udvikling og produktion for dig.

Velkommen på stand B-1162!

Kontakt os gerne i forvejen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et møde på messen.

Automatik 2024.png


Kontaktformular

*Obligatoriske felter