Stratasys H350 til servicebureau Preformance 3DP

01-02-2024

Protech har fået til opgave at levere en Stratasys H350 til det smålandske servicebureau Preformance 3DP AB.

Victor Preformance_600px.png

Preformance 3DP AB har investeret i en Stratasys H350, som er i fuld drift i deres nye faciliteter i Tenhult. Preformance har en lang baggrund inden for fremstilling af sprøjtestøbte prototyper og værktøjer. Efterhånden som kundernes efterspørgsel efter 3D-printede dele steg, så Preformance en mulighed for at udvikle organisationen med et servicebureau. I løbet af 2023 blev der planlagt og bygget et helt nyt 300 m2 stort anlæg ved siden af det eksisterende.

- "Da vi begyndte at se på, hvilket udstyr vi skulle vælge, besluttede vi os for Stratasys H350," siger Victor Sollenby, driftschef hos Preformance 3DP. Den afgørende faktor var Protechs solide engagement, og det faktum, at vi havde mulighed for at levere printede SAF-dele til omkring 20 kunder. Det gav os et godt billede af kvaliteten og tolerancen af delene, og vi fik også positiv feedback fra vores kunder”.

Begyndte at producere ordrer i samme uge

Preformance var ikke i tvivl om, at en Stratasys SAF H350 var det rigtige valg for dem. Blot tre dage efter at maskinen var blevet leveret og installeret af Protechs serviceteknikere, kunne de begynde at producere deres første kundeordre med den nye teknologi.

- "Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt vi kunne komme i gang med at printe og levere dele til vores kunder så kort tid efter installationen," siger Victor. "Vi lavede grundige testkørsler og så, at alt fungerede perfekt. Vi er meget tilfredse med denne investering”.

Protech har også tidligere leveret løsninger til Preformance

Protech har leveret løsninger til Preformance i flere år, herunder CAD/CAM-systemer fra TopSolid. Med den nye SAF H350 vil Preformance have en fordel i forhold til andre servicebureauer i Norden.

- "Protech er meget glade og taknemmelige for at have fået til opgave at levere dette system til Preformance," siger Daniel Risberg, salgsrepræsentant hos Protech. "Preformance består af ekstremt dygtige og entusiastiske mennesker, og vi er overbeviste om, at de vil få stor succes med deres nye projekt”.

Vi vil være det bedste servicebureau i Norden

Preformance sigter nu mod at blive det bedste servicebureau i Norden. Deres vision er at være i front og tilbyde hurtige leverancer i hele Norden. Med rigtig god kvalitet.

- "Vi vil være det hurtige, venlige og fleksible servicebureau, der løser kundernes udfordringer," afslutter Victor.

Kontakt Preformance for at bestille 3D-print:
3dp.inquiry@preformance.se


Protech Stratasys Partner.png


Kontaktformular

*Obligatoriske felter