TopSolid'Mold

Et produktivt CAD-program til konstruktion af form- og trykstøbeværktøj.

TopSolid'Mold
Produktbeskrivelse

TopSolid’Mold til konstruktion af formværktøj

TopSolid’Mold er fuldt integreret i CAD-systemet TopSolid, via den komplette associative ramme, ægte friformsoverflader og komplekse solider sammen med de specifikke ”mold”-funktioner. Dette giver brugeren alle de værktøjer som der skal bruges til formværktøjskonstruktion indenfor en armlængde afstand. Programsoftwaren dimensionerer hurtigt og nemt værktøjer rundt om i detaljer. Sammen med TopSolid’CAM udgør TopSolid’Mold en fantastisk kombination af automatisering og fleksibilitet i en associativ unik løsning, som tager dig igennem hele processen fra konstruktion til produktion af formværktøjet.

Øget produktivitet til alle fremstillingsprocesser

TopSolid'Mold anvender specielle kommandoer til overflader for hurtigt at skabe skillelinjer (Parting Line Surface) til komplekse geometrier. Programmet kan hurtigt generere komplekse kølekanaler og med lethed køre foreløbige tests for at afprøve effektiviteten på kølesystemet. Programmets assocoative database linker automatisk til de forskellige dele af værktøjskonstruktionen, tegninger, konstruktioner og værktøjsbaner. Dette indebærer øget produktivitet for alle konstruktions- og fremstillingsprocesser. Programsoftwaren tilbyder desuden alle standardkomponenter til f.eks. DME, Hasco, Strack-Norma ligesom de kundespecifikke detaljer kan lægges ind i ”Mold Base”-biblioteket.

Læs mere om TopSolid’Mold på www.topsolid.com

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjælper dig ved køb af CAD/CAM-systemer
Kontakt os for yderligere information og priser.

Moduler

Electrode – et modul til TopSolid'Mold

TopSolid’Electrode er et tillægsmodul som anvendes til konstruktion og justeringer af elektroder. Læs mere om TopSolid’Electrode her.

Film

Kontakt

Kontakt sælger direkte

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter