Professionelle 3D-scannere til virksomheder og industri

Tilføj højpræcisions 3D-scannere til din virksomhed og opnå enestående resultater.

Protech tilbyder SHINING 3D, 3D-scannerløsninger til professionel anvendelse inden for industrien, til 3D-scannere på begynderniveau, eks. 3D-modellering inden for uddannelse.

SHINING3D image.png

 • 3D-scannere med høj præcision

  SHINING 3D har i over 15 år udviklet 3D-digitalisering og scanningsteknologi til reverse engineering, overflademodellering samt kontrolmåling.

  Vores 3D-scannere fra SHINING 3D har høj brugervenlighed og enestående præcision, er pålidelige og leverer præcise resultater der effektiviserer hele scanningsprocessen.

  Vil du tale om 3D-print med en specialist? Kontakt os i dag.

 • SHINING 3D scanners.png

 • AESUB product family 600px.png

 • AESUB scanning-spray

  Læs om AESUB scanning-spray som skaber hurtigere, mere effektive og præcise scanningsprocesser. En spray der påføres objekter med f.eks. reflekterende og transparente overflader.

  Hent vores AESUB guide.png


 • Kontakt os

  Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107


 • Om Protech

  Protech er Nordens største forhandler af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt lager af forbrugsmateriale til hurtige leveringer.
  SHINING3D Logo.png