Stratasys trippel-lancerer nye 3D-printere

27-04-2021

Stratasys produktsortiment udvides med tre nye 3D-printere til masseproduktion og storskala emner. Det her bliver den største produktlancering markedet nogensinde kommer til at opleve.

Nyhet - SSYS Manufacturing launch.jpg

Stratasys fortsætter med at sætte store aftryk som verdensledende leverandør af 3D-printere ved at introducerer tre nye 3D-printere som til sammen retter sig mod additiv fremstilling af slutprodukter. De nye printere vil fremskynde overgangen fra traditionel fremstilling til additiv produktion indenfor masseproduktion og storskala emner.

Produktion i attraktive materialer med Origin One

Origin One Full Single Angle.jpgMed den nyligt erhvervede virksomhed Origin udvider Stratasys sin markeds position med en ny printmetode og 3D-printere. Stratasys Origin® One er specielt udviklet til produktion af slutprodukter i certificerede tredjepartsmaterialer. Den nye 3D-printer anvender den selvudviklede P3-teknologi og en ny software for at producerer emner i flere forskellige og meget efterspurgte materialer. Stratasys Origin® One tilbyder brancheførende nøjagtighed af emner med fantastisk overfladefinish og høj repeterbarhed, der kan måle med sprøjtestøbte emner.

P3-teknologien kombineret med hardwarefunktioner har gjort det muligt for Stratasys at optimere stort set alle aspekter af systemet i den nye version af produktet for yderligere at forbedre pålideligheden og ydeevnen. Origin One er velegnet til bil-, forbrugsvarer-, medicinal-, dental- og værktøjsapplikationer.

H350 blir den første pulverbaserede 3D-printer fra Stratasys

Protech kan nu afsløre den første 3D-printer i Stratasys nye produktionsplatform, H350. 3D-printeren er baseret på den nye SAF-teknologi, som er en pulverbaseret printmetode. SAF (Selective Absorption Fusion) tilbyder lave driftsomkostninger, høj nøjagtighed og repeterbarhed til serieproduktion af slutprodukter til bilindustrien, forbrugsvarer, elektronik og industrielt udstyr.

H350 er designet til virksomheder og industrier som ønsker en pålidelig serieproduktion af slutprodukter til en konkurrencedygtig pris pr. del samt komplet kontrol over produktion af tusindvis af emner.

Ny F770 FDM 3D-printer til virkelig store emner

F770 Two People with Printed Part LITEN.jpg Det tredje nye system fra Stratasys er F770, en 3D-printer baseret på Stratasys velkendte FDM-teknologi, der er kendetegnet ved høj repeterbarhed og pålidelighed. F770 har en meget stor byggevolumen og er ideel til store emner, da den har det største fuldt opvarmede byggekammer på markedet. 3D-printeren leveres med den kraftfulde GrabCAD Print-software, som sikrer effektive printprocesser. Stratasys opløselige støttemateriale forenkler efterbehandlingen af emnerne med komplekse geometrier og hulrum. F770 er designet til prototyper, fixturer og øvrigt produktionsudstyr.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.