3D-metalprinter fra 535.000 DKK

06-12-2021

En ny attraktiv pris på XM200C gør det muligt for små og mellemstore virksomheder samt uddannelsesinstitutioner at investere i deres eget udstyr til metalprint. Dette kan ændre opfattelsen af at additiv fremstilling ikke kun er for kapitalstærke virksomheder.

Xact Metal Produktion.jpg

Xact Metal har en stærk position på markedet takket være produkter med banebrydende teknologi og smart modulopbygning, til virkelig lave investeringsomkostninger. Tidligere var metalprintere kun mulige for kapitalstærke virksomheder, men siden 2017 har XM200C fra Xact Metal givet mindre virksomheder og uddannelsesinstitutioner mulighed for at begynde deres rejse indenfor metalprint. I forbindelse med lanceringen af XM200G har Xact Metal reduceret prisen på XM200C til kun 535.000 DKK.

–    Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne nye, væsentligt lavere pris på XM200C, siger Thomas Tønnesen, Country Manager hos Protech Danmark. Det åbner helt nye muligheder for små og mellemstore virksomheder samt uddannelsesinstitutioner at få adgang til fremstillingsmetoder indenfor metalprint.

Ved at lade flere designere, udviklere og producenter opleve fordelene ved professionel 3D-print i metal til den bedst mulige pris, kan Xact Metal ændre opfattelsen af, at additiv fremstilling ikke kun er for kapitalstærke virksomheder.

The XM200C.pngHøj brugervenlighed og drifttssikkerhed

XM200C tilbyder høj brugervenlighed og driftssikkerhed. Med en byggevolumen på 127x127x127 mm er XM200C fremragende til blandt andet prototypeproduktion og serieproduktion i lave serietal. Med XM200C kan virksomheder tage fuld kontrol over deres leveringstider, produktionsomkostninger og blive mere konkurrencedygtige på markedet.

Fordelene ved XM200C:

  • Banebrydende teknologi
  • Høj brugervenlighed og driftssikkerhed
  • Åbent system for alle materialeleverandører
  • Lave driftsomkostninger
  • Høj præcision og uovertruffen detaljerigdom

Kontakt Protech for et tilbud.

 

XactMetalLogo.png


Vil du vide mere?

Kontakt Protech for mere information om hvordan AM kan anvendes i din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde de rette løsninger, som kan effektivisere både udviklingsprocesser og reducere produktionsomkostninger.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


Kontaktformular

*Obligatoriske felter