MakerBot lancerer RapidRinse™

21-10-2021

Glem rensestationer og kemikalier. RapidRinse™ er et nyt supportmateriale til ABS som skaber den hurtigste proces for fjernelse af supportmateriale, som du kan finde på markedet.

MakerBot RR.jpg

MakerBot lancerer RapidRinse™, et nyudviklet supportmateriale til ABS der let opløses i almindeligt vand. Processen med RapidRinse er enklere og hurtigere end alle eksisterende PVA-løsninger, og dermed den bedste løsning på markedet, når det kommer til at fjerne supportmateriale. Alt du behøver er en beholder med almindeligt postevand. Materialet er kompatibelt med MakerBot® Method X.

Features-heated-chamber.pngVECT og RapidRinse til uovertrufne ABS-emner

ABS er et af de mest efterspurgte materialer til 3D-printere, men samtidig også et af de materialer, som kræver et jævnt tempereret byggekammer med præcis temperaturregulering. MakerBot® Method X med den patenterede teknologi VECT ™ 110 (Variable Environmental Controlled Temperature) kombineret med supportmaterialet RapidRinse leverer ABS-emner med uovertrufne egenskaber på den enkleste mulige måde.

Temperaturreglering af byggekammer

Den patenterede temperaturkontrol af byggekammeret i MakerBot® Method X, VECT ™ 110, giver en jævn og kontrolleret temperatur i hele 3D-printerens byggevolumen. Den unikke temperaturregulering resulterer i emner, som er stærkere i Z-aksen og med overlegen nøjagtighed i hele byggevolumen.

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png


Kontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


Kontaktformular

*Obligatoriske felter