Uddannelse

3D-printere og undervisningsmateriale til undervisning i skole og industri.

Med 3D-tankegang og 3D-printere i klasseværelset letter lærer og pædagoger elevernes indlæringsproces. 3D-printere kan anvendes i lektioner der inkluderer blandt andet matematik og naturvidenskab.

 • MakerBot in the Classroom.jpg

 • 3D-printere i skolen

  Lad en 3D-printere blive et af dine mange tilgængelige værktøjer som letter dit undervisningsarbejde. Dette værktøj giver næsten uanede muligheder for at skabe såvel enkle som komplekse 3D-modeller. Ved at lære den nye teknologi at kende, vil du opdage uendelige muligheder med 3D-printeren.
  For skoler kan en MakerBot 3D-printer forbedre og udvikle elevernes kundskaber i naturvidenskab, teknik, konstruktion, kunst, matematik og design.
  Hvis du som lærer føler dig usikker på hvordan du kan anvende 3D-printere i undervisningsøjemed, anbefaler vi at du downloader 'The MakerBot Educators Guidebook' her. Guiden er gratis.

  Har du brug for rådgivning? Vi hjælper dig med at finde den rette 3D-printer ud fra dine specifikke behov. Kontakt os i dag.

 • Guide.jpg

 • Stratasys Curriculum.jpg

 • Gratis uddannelse gennem Stratasys

  Stratasys tilbyder uddannelsesmateriale som hjælper lærere og pædagoger med at forberede eleverne på additiv fremstilling. Hos Stratasys finder du inspirerende webinarer og undervisningsplaner med instruktioner, præsentationer og opgaver til dine elever.

  Med Stratasys kan lærere og pædagoger udvikle og udvide brugen af 3D-teknologien i skolen. Formålet med materialet er at give de studerende en teknisk forståelse for 3D-teknologien ved at kombinerer dybdegående forelæsninger og diskussioner med praktiske øvelser.

  Klik her og kom videre til Stratasys’ webside. Kom hurtigt i gang, alt materiale er gratis.

  Du kan altid kontakte Protech hvis du har spørgsmål.


 • Kontakt sælger

  Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107


 • Om Protech

  Protech har været på markedet siden 1993 og er dermed Nordens største forhandler af 3D-printere. Vi har leveret MakerBot 3D-printere siden 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png