MakerBot 3D-printere

3D-printere til undervisning og til virksomheder som vil begynde med 3D-print.

Brugervenlighed og driftssikkerhed er kendetegnene for MakerBot 3D-printere. MakerBot har et værdsat produktsortiment af 3D-printere, takket være den attraktive pris og at maskinerne er så lette at flytte fra afdeling til afdeling. Derfor passer MakerBot 3D-printere perfekt på skoler og virksomheder hvor 3D-printere har mange forskellige anvendelsesområder og brugere.

 •  

  3D-printere fra MakerBot

  I løbet af de senere år er 3D-printere blevet tilgængelige til lavere priser på markedet. I MakerBots sortiment findes der 3D-printere i flere prisklasser til den som tænker på at købe sin egen maskine. MakerBot egner sig til dem som ikke har så høje krav til overfladefinish og præcision. 3D-printerne strækker sig fra den mindste MakerBot Mini Plus med en byggevolumen på 101 x 126 x 126 mm til MakerBot Replicator Z18 som bygger helt op til 305 x 305 x 457 mm.

  FDM-MakerBot-Protech.gif3D-printere med FDM-teknik

  Alle 3D-printerne fra MakerBot anvender den velkendte FDM-teknik, Fused Deposition Modeling, som er en Additiv Manufacturing proces som anvendes til at skabe 3D-emner. Et FDM-print starter med en digital 3D-model som printeren siden læser og bygger op lag for lag, med MakerBot sker dette i PLA plast. De forskellige lag smelter sammen til der til sidst er et færdigt objekt.

  Design- og produktudvikling

  MakerBot 3D-printere passer også ind hos den mindre virksomhed der arbejder med design- og produktudvikling. Med ganske få museklik kan et design udskrives og bedømmes fysisk, ligesom det kan funktionstestes inden den endelige produktion sættes i gang. Med egen 3D-printer kan man forkorte udviklingstiden og holde omkostningerne nede.


 • Kontakt sælger

  Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål til 3D-print og Additiv Manufacturing. Kontakt os direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech har været på markedet i 25 år og er Nordens førende forhandler af 3D-printere. Vi har forhandlet MakerBot 3D-printere siden 2014 og er gængelig for kundesupport og materialesalg til alle MakerBot 3D-printere.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png