MakerBot® 3D-printere

3D-printere til skoler, virksomheder og industrier som vil supplere sin forretning med additiv fremstilling.

MakerBot 3D-printere er brugervenlige og nemme at flyttet rundt imellem afdelingerne. MakerBot har et populært udvalg af kontoregnede 3D-printere til en lav investeringsomkostning. Alle 3D-printerne er udviklet med den velkendte FDM-teknologi. (Fused Deposition Modeling).

 • MB method.jpg

 • MakerBot Method Material.jpg

 • Method 3D-printere til design- og produktudvikling

  MakerBot Method 3D-printere er egnet til applikationer indenfor design- og produktudvikling samt prototypefremstilling. Med enkle klik kan konstruktører printe CAD-filer og på kort tid have færdige prototyper, værktøj og fixturer klar til brug.

  Hele Method-serien er udviklet med et opvarmet byggekammer, hvilket giver stærkere resultater sammenlignet med blot en opvarmet byggeplade. Med recirkulerende varme i kammeret fordeles luften jævnt under hele printprocessen.

  Vælg mellem materialer som ABS, ASA, Nylon, Nylon CF, PC-ABS, PC-ABS FR, PETG, PLA og MakerBot Tough.

  Føler du dig usikker? Vi hjælper dig med at finde den rette 3D-printer ud fra dine specifikke behov. Kontakt os i dag.

 • 3D-printere til emner i kulfiber

  MakerBot har udviklet et kulfiberforstærket Nylon som kan anvendes til hele Method-serien. Nylon CF er egnet til avancerede applikationsområder indenfor industriel produktion. Materialet har høj styrke i forhold til vægt, samt egenskaber som høj stivhed og varmebestandighed. Til udvalgte 3D-printere kan man sågar kombinerer emner med Stratasys opløselige supportmateriale SR-30.

  3D-printere som er kompatible med Nylon CF:


  Har du brug for rådgivning? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning.

 • MakerBor Method CF Protech.jpg

 • MakerBot in the Classroom Protech 3D-skrivare.jpg

 • 3D-printere til skoler

  MakerBot har en 3D-printer som er særdeles velegnet til undervisningsbrug, MakerBot Replicator+. Med 3D-printere i klasseværelset kan underviseren forbedre og lette indlæringsprocessen hos sine elever. Der er store muligheder i at udvikle elevernes kundskaber i naturvidenskab, teknik, konstruktion, kunst, matematik og design ved hjælp af 3D-teknologien.

  Hvis du som lærer føler du dig usikker på, hvordan du kan anvende 3D-teknologien i undervisningsøjemed, anbefaler vi at du bestiller introduktionsbogen 'MakerBot i Klasseværelset' fra os.

  Her kan du læse mere om 3D-printere til skoleundervisning.


 • Kontakt os

  Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


 • Om Protech

  Protech er Nordens største forhandler af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt lager af forbrugsmateriale til hurtige leveringer.

  Vi har levereret MakerBot 3D-printere siden 2014 og er tilgængelige for kundesupport og materialesalg til alle MakerBot 3D-printere.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png