Stratasys digitale konference var en succes

13-10-2020

I oktober gennemførte Stratasys sin første digitale konference på to dage. Præsentationerne var af høj standard med gennemtænkt og professionelt indhold.

Konferens.jpg

Interessen for Stratasys første digitale konference, The Additive Manufacturing Virtual Conference, var stor I hele Europa. Under konferencen kunne deltagerne følge med på live demonstrationer af 3D-printere i Tjekkiet, Belgien og England. Der blev også vist spændende brancheorienterede præsentationer samt mere tilbundsgående indblik i både maskiner og materialer for nuværende brugere af Stratasys 3D-printere.

Justin Cunningham - Stratasys- Det var fantastisk at se en så stor og ægte interesse for The Additive Manufacturing Virtual Conference, siger Justin Cunningham, Stratasys. Vi havde over 1000 registrede deltagere som ønskede at lytte til Stratasys ekspertise og vores innovative kunder.

En ny måde at møde kunder på

Stratasys konference viser at forretningen fortsætter som normalt, om end forskelligt fra tidligere. Den nordiske fremstillingsindustri er livsvigtig og vi har brug for at skabe stærkere og mere konkurrencekraftige virksomheder, innovationer og kompetencer.

-Trods det at store dele af verden ligger under restriktioner på grund af Covid-19, viser dette at vi stadig kan holde forbindelsen, lære og dele viden om, hvordan additiv fremstilling kan gøre en forskel, siger Justin. Det viser endda at Stratasys og Protech fortsætter som normalt for at møde nye kunder og levere digitale demonstrationer af 3D-printere.

Styrker den digitale tilstedeværelse

Protech arbejder intensivt med at forstærke den digitale tilstedeværelse, både på de sociale medier men også ved at uføre digitale præsentationer live fra vores kundecenter.

- Rent teknisk kan det være en udfordring at gennemføre digitale præsentationer og live-demonstrationer uden forstyrrelser, siger Therese Bergstrandh, marketingsansvarlig for Protech. Stratasys viste at det er fuldt ud muligt at lave præsentationer i meget større og avanceret udstrækning, og jeg er rigtig imponeret over deres gennemførelse, siger Therese. Så er det ekstra tilfredsstillende, at vi havde så mange deltagere med på konferencen fra Norden, noget som indikerer at nordiske brugere er positive overfor denne form for digitale præsentationer. Helt klart noget vores kunder kommer til at se mere af i fremtiden, afslutter Therese.

Gik du glip af konferencen eller vil du se den igen? Klik på linket for at komme til den optagede version af konference dag 1 og dag 2.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpg

Kontakt os

Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107