Sætter en ny standard for medicinsk modellering

03-06-2021

J5 MediJet er den seneste 3D-printer fra Stratasys tilpasset medicinal- og sundhedssektoren. Med nye biokompatible materialer bliver denne 3D-printer et certificeret alt-i-et-system som længe har været efterspurgt på markedet.

Stratasys J5 MEDIJET.jpg

J5 MediJet .jpg Stratasys har lanceret en revolutionerende 3D-printer som sætter ny standard for medicinsk modellering. Den nye Stratasys J5 MediJet gør det muligt at skabe kontrastfulde anatomiske modeller i flere farver og materialeegenskaber.

Den certificerede løsning er et alt-i-et-system som længe har været efterspurgt på markedet. Desuden tilbydes en attraktiv investeringsomkostning og et mere kompakt system som ikke tager megen plads og dermed er egnet til mindre laboratorier.

Materialer egnet til medicin- og sundhedssektoren

Med J5 MediJet kan sygehuse og andre akademiske institutioner printe anatomiske modeller som både er steriliserbare og biokompatible. Elastico er et af de nye materialer til J5 MediJet som er egnet til applikationer som skal udsættes for svære funktionstests. Materialet har en Shore A-værdi på 45 og har dermed en overlegen modstand mod gentegne bøjninger.

Andre kompatible materialer er:


Stratasys Partner logo.jpg Kontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.