Nye 3D-løsninger til produktdesignere

17-06-2021

Stratasys fortsætter med at sætte et stærkt aftryk på markedet som verdens største leverandør af 3D-printere ved at lancere fire nye produkter til sin hardware- og softwareportefølje.

Stratasys slår igen på tromme og lancerer yderligere produkter. Hardware- og softwareporteføljen komplementeres med to nye PolyJet 3D-printere, J35 Pro og J55 Prime samt to nye softwareprogrammer. Disse produkter er specielt udviklet til virksomheder som arbejder med itererende designprocesser af blandt andet konsumentvarer, forbrugerelektronik, uddannelse, bil-, fly- og medicintekniske produkter.

J35 Pro bliver den første 3D-printer med multimaterialefunktioner som med fordel kan placeres direkte på skrivebordet. J55 Prime er baseret på den tidligere lancerede J55, men som i denne udgave leveres med muligheden for at printe i nye topmoderne materialer.

-    Med disse nye 3D-printere og programsoftware kan designere hurtigt og effektivt udvikle eksempelvis emballageprototyper med en bemærkelsesværdig realisme, som skiller sig ud fra al anden 3D-printteknologi, jeg nogensinde har set, siger Thomas Tønnesen, Countrymanager for Protech Danmark ApS.

Stratasys J35 Pro 3D Printer 800px.jpg
Den nye J35 pro fra Stratasys.

J35 Pro – en 3D-printer til lav investeringsomkostning

Med tanke på den lave investeringsomkostning og det materialeudvalg som tilbydes i J35 Pro er dette det mest prisvenlige alternativ på markedet lige nu. Systemet er kompakt og egner sig dermed godt til arbejdspladser med begrænset plads. Med J35 Pro kan man skabe konceptmodeller i fuld gråskala med høj kvalitet og ekstremt detaljerede teksturer. J35 Pro kan printe flere emner i op til tre forskellige materialer samtidigt, i et og samme job.

J35Pro-part-2-1024x587.jpg
3D-printede emner fra J35 Pro.

J55 Prime – skaber virkelighedstro fuldfarvemodeller

Med J55 Prime har Stratasys skabt en prisvenlig fuldfarveprinter med flere moderne materialer som anvendes indenfor konceptmodellering. Med denne løsning kan designere skabe virkelighedstro fuldfarvemodeller med komplekse detaljer, indvendige hulrum, i alt fra transparente, til hårde og bløde detaljer – i et og samme printjob. Vælg mellem materiale som det gummilignende Elastico, det stærke digitale ABS og VeroContactClear, et certificeret materiale til applikationer som tillader længere kropskontakt. Udover disse materialer kan J55 Prime sågar printe i DraftGray, et omkostningseffektivt konceptmateriale som er ideelt til hurtige og prisvenlige iterationer i begyndelsen af designprocessen.

3D-printede emballageprototyper

Stratasys har udviklet et nyt programmodul som er tilgængeligt i GrabCAD Print. Det nye emballagedesignprogram gør det muligt for designere at skabe prototyper af emballage i fuldfarve med teksturer, transparens og fleksibilitet.

Programmodulet, i kombination med en PolyJet 3D-printer og materiale, hjælper designere med at skabe emner med ekstremt tynde linjer, som f.eks. tekst på etiketter. Takket være dette kan designbureauer nu fremvise ultrarealistiske fuldfarvemodeller til sine kunder, noget som muliggøre hurtigere beslutningsprocesser.

Programmet er kompatibelt med J8 Prime, J7-serien og J55 Prime 3D-printere.

CUPS1-1024x683.jpg
Fuldfarveprototyper af CUPS emballager, fremstillet med PolyJet-teknologi.

Integrer objekter, hulrum og væsker i dine 3D-emner.

Slutteligt præsenterer Stratasys PolyJet Research Package, som frigives i september 2021. Programmet er rettet mod forskere, som ønsker større kontrol over sine PolyJet 3D-printprocesser. Softwaren giver brugerne mulighed for at integrere objekter, hulrum og væsker i sine print samt eksperimentere med 4D-printgeometrier for at fremskynde innovation i laboratoriet.

Stratasys Partner logo.jpg


Kontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


Kontaktformular

*Obligatoriske felter