Kulfiberforstærket ABS til Stratasys F123

16-02-2021

Stratasys udvider sit udvalg af materialer ved at lancere ABS-CF10, som er et ABS-materiale med 10% kulfiber. Dette bliver det første kulfiberforstærkede materiale til F123-serien.

Nyhet - ABS-CF10.jpg

Det nye højtydende materiale ABS-CF10 til Stratasys F123-serien er udviklet til fremstilling af fixturer, funktionelle prototyper og slutprodukter. ABS-CF10 er en kulfiberforstærket ABS med overlegen styrke og stivhed. Materialet er 15% stærkere og 50% stivere end almindelig ABS.

Stratasys ABS-CF10 till Protech materialsida.jpgKulfibrene i ABS-CF10 fordelt i hele emnet

Virkelig krævende applikationer, f.eks. detaljer i metal, kan erstattes med emner printet i ABS-CF10. Kulfibrene i materialet fordeler styrken jævnt gennem hele printet. Med ABS-CF10 kan konstruktører skabe stærke og stive letvægtsprototyper og slutprodukter til blandt andet forbruger-, fly- og bilindustrien.

Driftssikkre 3D-printere fra Stratasys

Stratasys F123 er en serie 3D-printere som alle er baseret på samme funktionalitet, høje pålidelighed og gentagelsesnøjagtighed. Udmærkede 3D-printere som er egnet til kontormiljøet hvor man ønsker en lydsvag og driftssikker produktion. Udover det nye materiale ABS-CF10 er blandt andet PC-ABSABS-ESD7 og Diran 410MF07 tilgængeligt i serien.

Kontakt Protech for mere information og priser.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpg

Kontakt os

Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Ny feature! Her kan du booke et møde med Thomas.