Find den rigtige 3D-printer med Protech

16-03-2021

Protech er klar til at møde dig ligesom før pandemien, omend i en ny digital form. Vi tilbyder virtuelle kundemøder, omkostningsfrie benchmarks og rådgivning så du kan finde den rigtige 3D-printer som passer præcist til dine behov.

 

På trods af disse udfordrende tider er vores salgs- og applikationsingeniører klar til at hjælpe dig med additiv fremstilling. Vi har nyt udstyr og nye materialer at præsentere, både indenfor plast og metal. Vi tilbyder virtuelle kundemøder og produktpræsentationer, omkostningsfrie benchmarks og rådgivning, så du kan finde den rigtige 3D-printer, der passer præcist til dine behov.

Benchmark Guide til FDM 3D-printere

Overvejer du at investere i en FDM 3D-printer? I de senere år er udviklingen af FDM 3D-printere foregået i et rasende tempo. I dag er der hundredvis af producenter, omkring 20 printteknologier og en overflod af forskellige 3D-printere. Derfor har vi samlet en guide med spørgsmål, som du bør tænke over inden investering, samt hvad du skal overveje og kontrollere, før du vælger en FDM 3D-printer til professionel brug. Her finder du vores Benchmark Guide.

Benchmark Stratasys.jpgOmkostningsfrie benchmarks fra Protech

Protech tilbyder omkostningsfrie benchmarks (testprint) af dit produkt med den teknologi, du er interesseret i. Sammen med en af vores applikationsingeniører gennemgår vi de kriterier og materialegenskaber, der kræves og forventes af dit 3D-printede produkt. Applikationsingeniøren vælger den 3D-printteknologi og de materialer der er bedst egnet, og et testprint leveres til dig.

Rentefri finansiering af Stratasys 3D-printere

Protech tilbyder også rentefri finansiering af professionelle 3D-printere fra Stratasys i samarbejde med DLL Finans. For en fast månedlig omkostning tager du omkostningskontrol over din produktion af 3D-printede produkter.

Hvorfor vælge Protech?

Protech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vores produkter fra Stratasys er egnet til dig, som ønsker en pålidelig og professionel produktion af 3D-printede emner. Læs mere om Protech her.


Protech-Danmark_Blue-Grey_2000x348px.pngKontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.