Bedste industrielle 3D-printer til kulfiber

11-03-2022

Fortus 450mc fra Stratasys er blevet kåret til en af markedets bedste industrielle 3D-printere, når det kommer til print med kulfiber. Industrielt 3D-print med kulfiber gør det nemt at producere stærke opspændingsværkstøjer, fiksturer og emner til færdigproduktion.

Fortus 450 best industrial 3D printer stratasys.jpg

all3dp.com er et verdensførende magasin inden for 3D-printere og 3D-print. Hvert år udvælger all3dp.com en række forskellige 3D-printere som passer bedst til specifikke applikationer.

I år har all3dp.com kåret Fortus 450mc til en af de bedste industrielle 3D-printere på markedet, til print med kulfiber. Industrielle kulfiber 3D-printere gør det nemt at producere stærke opspændingsværktøjer, fiksturer og emner til færdigproduktion.

3D-print med kulfiber erstatter metal og stål

Nylon 12CF.jpg3D-print med kulfiber giver dele styrken fra metal og vægten fra plast. Kulfiber har også høj modstandsdygtighed over for varme, kemikalier og korrosion. Kulfibermaterialer gør cykelstel lettere, propelblade stærkere og industriværktøj mere holdbart.

Selvom kulfiber har været bredt anvendte til fremstilling siden 1960’erne, er det relativt nyt for mange, inden for 3D-print. Kulfiber blandet med andre basismaterialer af højt ydende plast typer, forbedrer materialets egenskaber og udvider anvendelsesmulighederne. I dag erstatter 3D-printede kulfiberdele, metaldele i funktionelle prototyper i fly- og bilindustrien. Andre produkter og værktøjer der førhen blev fremstillet i stål produceres nu i kulfiber i stedet.

Fortus 450 – en markedsførende 3D-printer

Fortus 450mc leverer nøjagtige print med stor repeterbarhed – hver gang. Høj pålidelighed giver brugeren mulighed for at opbygge bæredygtige forsyningskæder, fremskynde leveringstider og reducere produktionsomkostningerne. FDM Nylon 12CF-materialet har et højt kulfiberindhold (35 vægt-%), stærk vedhæftning i Z og en høj fyldningsgrad for den bedste styrke. Materialet er velegnet til avancerede anvendelsesområder i industriel produktion, hvor designere og ingeniører printer funktionelle prototyper, slutprodukter og værktøjer.

Derudover understøtter Fortus 450mc 13 andre materialer, hvilket gør den til en alsidig 3D-printer.


Link til Best Industrial Carbon Fiber 3D Printers of 2022 by all3dp.com

protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


Kontaktformular

*Obligatoriske felter