Stratasys H350 printer med ekstrem høj densitet

Med 220 emner printet på 6 timer og en densitet på 47,5%, viser SAF-teknologien sig helt unik, og slår konkurrerende teknologier.

Bildspel - SAF 2.png

Protech har på kort tid gennemgået en design og fremstillingsproces, med målet om at producere en serie specialtilpassede clips til fastlåsning af et ekstruderet rør.

Fremstillingsmetoden blev Stratasys nyudviklede SAF-teknologi (Selective Absorption Fusion) Stratasys H350, en teknologi udviklet netop til serieproduktion af færdigprodukter.

På 6 timer blev der produceret 220 emner, pakket i fire lag med en densitet på 47,5%, inklusive opvarmning og nedkølingstid – hvilket giver en produktionstid på kun 1,4 minut pr emne, hvor al overskydende pulver kan anvendes igen.

Bildspel - SAF.png

Når vi sammenligner vores produktionsresultat med konkurrerende teknologier, kan vi se at produktiviteten på en H350 er helt unik. I tests med andre pulverbaserede teknologier kan vi se at geometrien i emnet skal vinkles med 45 grader, for at undgå synkninger i overfladen, et fænomen som ikke er til stede på H350.

Fraværet af dette fænomen skyldes den unikke temperaturstyring af printhovedet i Stratasys H350, og det faktum at fordelingen af pulveret og opvarmningen sker parallelt og i samme retning.

Stratasys SAF.pngH350 3D-printeren egner sig til industrier som stiller høje krav til printkvalitet og stabile produktionskæder, virksomheder som arbejder med kommercielle produkter, forbrugsvarer, køretøjer og transport samt andre industrier som kræver stor reproducerbarhed i serieproduktionen.

Der er benyttet High Yield PA11 til emnerne.

Kontakt sælger

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107


20230413_144313.jpg

Her ses tydeligt på emnet til venstre hvordan den konkkurerende løsning har grove synkninger og en ru overflade.
Emnet til højre er printet i Stratasys H350.

20230413_134641.jpg

Emnet printet med den konkkurerende løsning viser tydeligt synkninger på overfladen.

protech-stratasys-platinum-partner.png


Vil du vide mere?

Kontakt Protech for mere information om hvordan AM kan anvendes i din virksomhed. Vi hjælper dig med at finde de rette løsninger, som kan effektivisere både udviklingsprocesser og reducere produktionsomkostninger.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.Kontaktformular

*Obligatoriske felter