Protech satser stort på metal

12-11-2019

Protech fortsætter med at forstærke sin position som Nordens førende leverandør af 3D-printere. Efter 26 år på markedet satser Protech nu stort på fleksible løsninger indenfor additiv fremstilling i metal til rimelige priser.

Metallskrivare Protech.jpg

Udviklingen af 3D-printere til metal sker i en rasende fart og mange flere opdager fordelene ved at supplere sine maskinparker med additiv fremstilling i metal. Protech har derfor indtaget et helt nyt marked for at imødekomme adskillige kundebehov inden for additiv fremstilling. Tidligere på året startede salget af 3D-printere til metal fra Desktop Metal og Xact Metal i Danmark, Sverige, Finland og Norge.

–    Vores metalsatsning går rigtig godt og er helt på niveau med markedets modenhed i Norden, siger Anders Brask, CEO for Protech Nordic AB. I over 10 år har Protech overvåget den globale udvikling indenfor 3D-printere til metal. Vi har afventet det rette tidspunkt og rette prisniveau som skal passe til det nordiske marked. Vi er ovenud glade for at have fundet to leverandører af driftssikre 3D-printere til metal som tilbyder banebrydende teknologi og rimelige priser, siger Anders Brask.

Lave investerings- og driftsomkostninger

I dag har Protech opbygget et omfattende produktsortiment af 3D-printere til metalprint med banebrydende teknologier som Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), BMD (Bound Metal Deposition) og SPJ (Single Pass Jetting). Protech tilbyder markedets bredeste udvalg af metaller, alt fra rustfrit stål til bronze og kobber. Med lave investerings- og driftsomkostninger bliver 3D-printere til metalproduktion meget mere tilgængeligt for mindre værksteder, produktionsvirksomheder og industrier med begrænset budget.

–    Protech er på forkant og vi kan tilbyde markedet den seneste teknologi og innovative løsninger indenfor additiv fremstilling til rimelige omkostninger, siger Anders Brask. For os er det ekstremt vigtig at holde vores forretningsmodel som inkluderer fleksible kundeløsninger til additiv fremstilling til rimelige priser. Med Desktop Metal og Xact Metal i vores produktportfolio kan vi afdække helt nye kundebehov for metalproduktion og gøre additiv fremstilling tilgængeligt for flere takket være de lave investeringsomkostninger, fortsætter Anders Brask.

Metallskrivare Protech Metall.jpg

Enkel installation er alfa og omega

En af Protech Nordic’s visioner er at 3D-printere skal være enkle at installere i eksisterende lokaler så kunder slipper for store ombygninger og/eller installation af specialtilpasset ventilationssystem. Grundet den store metalsatsning har Protech udvidet sit showroom i Stockholm med nye lokaler og installeret komplette produktionsmiljøer med 3D-printere fra Desktop Metal og Xact Metal.

–    I vores showroom skal kunderne kunne se hvor enkelt det er at installere en komplet løsning til metalproduktion i helt almindelige lokaler, siger Anders. At udvide sin maskinpark med 3D-printere bør ikke sætte for høje krav til kunderne. Det skal være relevant og enkelt.

Protech hjælper kunder med at lykkedes

Sammen med Protech finder kunder den rette løsning indenfor additiv fremstilling som komplementerer deres værksteder og produktionsanlæg med produktion i metal. Med 3D-printere i eget regi kan virksomheder reducere leveringstider og produktionsomkostninger drastisk. Protech hjælper kunder med at lykkes via sparring og vidensdeling efter lang tid i branchen.


Protech Leverantörer Metall 3D-skrivare.jpg

Kontakt sælger

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107