EinScan H

En 3D-scanner med indbygget farvekamera og stort synsfelt for resultater af høj kvalitet og i fuldfarve.

DK Download brochure.gif

EinScan H
Produktbeskrivelse

EinScan H – fuldfarve 3D-scanner til professionel brug

EinScan H er en håndholdt 3D-scanner, der bruger struktureret blåt lys og usynligt infrarødt lys. Scanneren har et indbygget farvekamera og et bredt synsfelt, hvilket egner den til en bred vifte af applikationer, især helkropsscanning eller ansigtsscanning.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-scanneren har en optimeret orienteringsalgoritme, der effektivt kompenserer for mindre bevægelser på det scannede objekt eller personen, hvilket tidligere kunne skabe problemer for scannerens evne til at navigere. Takket være den infrarøde lyskilde kan scanneren også let scanne mørke overflader, hår eller pels.

Høj hastighed og bredt synsfelt

Scanneren har et håndholdt ergonomisk design og er meget nem at bruge. Sammen med den intuitive software er scanneren en god mulighed for både nybegyndere og erfarne brugere. Med en høj hastighed og bredt synsfelt kan du hurtigt og nemt fuldføre en helkropsskanning på få minutter. Scanneren sikrer, at geometrien opretholder et højt detaljeniveau under scanning af fx møbler, kunstværker eller ansigter i fuldfarve.

Forbedrer præcisionen for 3D-modellering

EinScan H har en imponerende høj opløsning på op til 0,25 mm i punktafstand og fanger hele geometrien af genstande som kunstværker eller møbler med fine detaljer. Den høje præcision af scannede data op til 0,05 mm og volumetrisk nøjagtighed på 0,1 mm/m forbedrer præcisionen af 3D-modellering i en tæt punktsky eller polygonnet.


Hvorfor vælge Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech er din partner, når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Siden 1993 har vi leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Vi tilbyder driftssikre produkter og hurtig levering. Læs mere om Protech her.

Kontakt

Jeg vil gerne kontaktes angående dette produkt:

*Obligatoriske felter