Stratasys J55 – en ny revolutionerende fuldfarveprinter

29-04-2020

Stratasys lancerer nu en ny og revolutionerende fuldfarveprinter. J55 er en unik 3D-printer med en lav investeringsomkostning og et stort byggevolumen.

J55 toppbild.jpg

Stratasys J55 er en meget støjsvag 3D-printer som med fordel kan placeres direkte i et kontorlandskab. Et aktivt luftfilter fjerner alle partikler fra maskinen. J55 passer til virksomheder som arbejder med design af blandt andet forbrugerelektronik, legetøj, belysning, briller, og meget mere.

J55 er et prisvenligt alternativ til at skabe konceptmodeller og prototyper i høj kvalitet og med ekstremt detaljerede teksturer som f.eks. læder og træ.

J55 Bild.jpg

En kompakt 3D-printer med stort printområde

I forhold til maskinens udvendige størrelse, tilbyder 3D-printeren et helt unikt printområde. Takket være en rund byggeplade, som roterer under printprocessen, kan man udskrive flere varianter eller emner samtidigt og dermed reducere både omkostninger og leveringstider. J55 printer fuldfarve emner i Vero™, VeroVivid™, VeroClear™ og DraftGrey™ som er et prisvenligt materiale til de første koncepter og iterationer i designprocessen.

J55 Bild 2.jpg

J55 understøttes af GrabCAD Print og er PANTONE Valideret

J55 styres med Stratasys programmet GrabCAD Print™, hvilket gør det muligt for brugeren at udskrive alle tænkelige CAD-formater uden at skulle bruge tid på at konvertere til STL-filer. J55 er ligeledes PANTONE Valideret™, et universielt farvehåndteringssystem som sikrer at designeren kan finde korrekt PMS-koder med et enkelt museklik, og udskrive i præcise farver som garanterer pålidelige og realistiske konceptmodeller og prototyper hver gang.

Spild ikke tiden på service

Med et nyt servicemodul fra Stratasys kan man let vedligeholde, diagnosticere og opdatere J55 online. Dette sikrer enklere service og reducerer serviceomkostningerne. Stratasys J55 anvender et nyt printhoved som anvender UV-LED, hvilket minimerer driftsstop til kalibrering og vedligehold.

Download PDF-fil for yderligere produkt information.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakt os

Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107