Nye produkter og materialer fra MakerBot

26-05-2020

MakerBot udvider den hurtigt voksende Method-serie med yderligere en 3D-printer og tilgængelige materialer tilpasset industrien.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD CARBON.jpg

MakerBot tager et nyt skridt og lancerer Method Carbon Fiber Editions. De nye 3D-printere er designet til at gøre det muligt for ingeniører og konstruktører at printe stærke og mere præcise dele til fremstilling af værktøj og fixturer. Sågar produktion af slutprodukter som kan erstatte metaldele indenfor visse applikationer.

MakerBot® Method Carbon Fiber Edition og MakerBot® Method X Carbon Fiber Edition leveres forkonfigureret og komplette med extruders til Nylon CF. 3D-printerne kan også printe med alle de materialer som er tilgængelige til både Method og Method X.

Kulfiberforstærket Nylon til MakerBot

Det nye materiale MakerBot Nylon CF et et ideelt letvægtsalternativ til metal, som kan erstatte komponenter indenfor eksempelvis bilindustrien. Materialet er meget stift og tåler høje temperaturer. Eftersom man kan kombinere Nylon CF med enten supportmaterialet Stratasys® SR-30 og PVA, bliver det nemmere at printe emner med komplekse geometrier og indre hulrum.

PC-ABS-AC-VENT-2.jpgNye materialer til hårde applikationsmiljøer

MakerBot lancerer yderligere to materialer, PC-ABS og PC-ABS FR (Fire Retardant) som bliver tilgængelige til Method X og Method X Carbon Fiber Edition. PC-ABS er et materiale med høj styrke og varmebestandighed som er egnet til applikationer som skal andvendes i hårde miljøer. PC-ABS FR har samme egenskaber, men er derudover brandhæmmende og med en noget højere temperaturbestandighed end PC-ABS. Materialet er egnet til mange forskellige industrier, blandt andet elektronikindustrien.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngKontakt os

Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107