3D-printere til metal fra Xact Metal

Xact Metal 3D-printere skaber nye muligheder for hurtigt og enkel 3D-print i metal.

3D-printerne fra Xact Metal gør det enkelt for dig at fremstille metalemner som kan anvendes som prototyper og detaljer i serieproducerede produkter. En 3D-printer fra Xact Metal er både fleksibel og omkostningseffektiv.


 • Prototyper og produktion af mindre styktal

  Alle 3D-printere fra Xact Metal er baseret på den velkendte teknologi Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion). Der findes tre forskellige 3D-printere fra Xact Metal; XM200C og XM200S har en byggevolumen på 127 x 127 x 127 mm og XM300C printer emner op til 254 x 330 x 330 mm. XM300C forventes at kunne leveres i 2020.

  Forskellige måder at positionere laserpunktet på

  Udover at byggevolumen adskiller sig fra de forskellige 3D-printere, anvendes også to forskellige printmetoder for at positionere laserpunktet. XM200C anvender et X/Y-bord, såkaldt gantry, for at flytte laserpunktets position over byggefladen. I XM200C og XM300C anvendes spejle, såkaldt galvanometerstyring, for at flytte laserpunktets position over byggefladen. At anvende spejle er 2-3 gange hurtigere end at anvende X/Y-bord.

  Materialer som på nuværende tidspunkt kan anvendes i alle tre printere fra Xact Metal er Rustfrit Stål, (316L, 17-4 PH, 15-5, 400 Series), Super Alloys (Inconel 718 og 625, Cobalt Chrome F75, Hastelloy® X), Værktøjsstål (Maraging M300, H13/Orvar Supreme) og Bronze.

 • Sådan foregår Metal PDF printprocessen

  Processen som foregår i Xact Metal kan beskrives i en række enkle trin. Printerne loades med metalpulver og en laserstråle føres henover metalpulverlaget og smelter pulveret, lag for lag. Det færdige metalemne sidder fast på en byggeplade som fjernes fra maskinen. Emnet skæres fri fra byggepladen og er derefter klar til brug.

  Alle 3D-printere fra Xact Metal kan leveres som åbne systemer. Med dette menes at brugeren selv kan ændre alle parametre i maskinen. Brugeren kan endda vælge at køre med andet pulver end det som Protech leverer. Alle parametre og pulver som leveres af Protech kommer fra den velkendte producent Praxair.

 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg

 • XM200C – en omkostningseffektiv og fleksibel løsning

  Xact Metal har gennem en innovativ konstruktion og en modulopbygget maskine skabt en metal-3D-printer som sænker barren for dem som har mulighed for at fremstille metalemner med 3D-printere. XM200C koster en brøkdel af tilsvarende Metal-PBF 3D-printere uden at skulle gå på kompromis med kvalitet eller detaljegraden.


 • Kontakt vores sælger

  Udfyld vores kontaktformular eller kontakt vores sælger direkte for yderligere information om vores 3D-printere fra Xact Metal.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 76 83 81 07

 • Om Protech

  Protech blev grundlagt I 1993 og er i dag Nordens største forhandler af 3D-printere. Vores 3D-printere kommer fra Stratasys, MakerBot, Desktop Metal og Xact Metal.

  XactMetalLogo.png