3D-printere til metal fra Xact Metal

Xact Metal 3D-printere skaber nye muligheder for hurtigt og enkelt 3D-print i metal.

3D-printerne fra Xact Metal er egnet til værksteder, produktionsvirksomheder og industrier som har behov for prototypefremstilling og serieproduktion i lave styktal. Xact Metal 3D-printerne har lave investerings- og driftsomkostninger, hvilket gør det muligt for mindre virksomheder at investere.
 • Xact Metal Produktion.jpg

 • Vælg en 3D-printer fra Xact Metal

  Alle 3D-printere fra Xact Metal er baseret på den velkendte teknologi Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion). Der er i øjeblikket én 3D-printer i vores sortiment fra Xact Metal; XM200C som har en byggevolumen på 127 x 127 x 127 mm. I løbet af 2021 forventes XM300C at kunne leveres. 3D-printeren bygger emner op til 254 x 330 x 330 mm.

  I øjeblikket er følgende materialer tilgængelige til XM200C; Stainless Steel (316L, 17-4 PH, 15-5, 400 Series), Super Alloys (718, 625, Cobalt Chrome F75, Hastelloy® X), Tooling Steels (Maraging M300, H13), Bronze og Cobber (C18150).

  Protech hjælper kunder med at lykkes

  Sammen med Protech finder kunderne frem til de rigtige løsninger til additiv fremstilling. Med en 3D-printer i eget regi kan virksomheder reducere produktionstider og omkostninger væsentligt. Protech hjælper kunder med at lykkes ved at dele sin viden og mange års erfaring i branchen. Kontakt os i dag.

 • Xact Metal 3D-skrivare 800px.jpg

 • Xact Metal close up 800px.jpg

 • Lave investerings- og driftsomkostninger

  Med lave investerings- og driftsomkostninger er Xact Metal 3D-printeren et passende alternativ til mindre virksomheder, produktionsvirksomheder og industrier med begrænset budget.

  3D-printeren er fremragende til prototypefremstilling og serieproduktion i lave styktal. Med høj præcision kan man printe emner med ekstrem høj detaljegrad. XM200C koster en brøkdel af tilsvarende Metal PBF 3D-printere uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten og detaljegraden.

  Xact Metal har udviklet innovative 3D-printere som er enkle at installere i eksisterende lokaler, så kunder slipper for store ombygninger og/eller installation af specialtilpassede ventilationssystemer og avanceret sikkerhedsudstyr.

  Kontakt Protech for yderligere information.

 • Sådan foregår Metal PBF printprocessen

  Processen som foregår i Xact Metal kan beskrives i en række enkle trin. Printerne loades med metalpulver og en laserstråle føres henover metalpulverlaget og smelter pulveret, lag for lag. Det færdige metalemne sidder fast på en byggeplade som fjernes fra maskinen. Emnet skæres fri fra byggepladen og er derefter klar til brug.

  Alle 3D-printere fra Xact Metal kan leveres som åbne systemer. Med dette menes at brugeren selv kan ændre alle parametre i maskinen. Brugeren kan endda vælge at køre med andet pulver end det som Protech leverer. Alle parametre og pulver som leveres af Protech kommer fra den velkendte producent Praxair.

  Kontakt Protech for yderligere information.

 • Metal PBF från Protech - mindre.jpg


 • Kontakt vores sælger

  Udfyld vores kontaktformular eller kontakt vores sælger direkte for yderligere information om vores 3D-printere fra Xact Metal.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


 • Om Protech

  Protech er Nordens førende leverandør af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt lager af forbrugsmateriale for hurtige leveringer. Læs mere om Protech her.

  Xact Metal er et ungt og innovativt foretagende fra USA. Protech har siden starten af 2019 været nordisk forhandler af samtlige produkter fra Xact Metal.

  XactMetalLogo.png