Materiale

Vi tilbyder forskellige materialer som optimerer anvendelsen af din 3D-printer fra Protech

Fra gummilignende biokompatible polymerer til højstyrke thermoplast og metalmateriale i forskellige legeringer. Print funktionelle prototyper og konceptmodeller, realistiske funktionsmodeller og slutprodukter. Med vores materialeudvalg og 3D-printere lykkedes konstruktører og ingeniører også med de mest krævende printopgaver.

 •  

  FDM Termoplaster

  FDM teknologien fremstiller stærke og holdbare emner i velkendte konstruktions thermoplastmaterialer. Emnerne anvendes i alt fra prototyper, produktionsværktøjer og slutprodukter. I udvalget af FDM materialer findes blandt andet PLA, ABS, ASA, PC, Nylon, ULTEM 1010 og ULTEM 9085.

  Læs om alle Stratasys materialer her »
  Download sikkerhedsdatablad »

 •  

  PolyJet Polymerer

  PolyJet teknologien gør det muligt at udskrive detaljerede emner med glatte overflader i både hårde, bløde og gennemsigtige materialer. Der findes endda mulighed for at udskrive fuldfarvede emner. Biokompatible materialer og specialmaterialer til dentalindustrien er også tilgængelige.

  Læs om alle Stratasys materialer her »
  Download sikkerhedsdatablad »

 • .


 • Recycling med Stratasys.jpgTænk på miljøet – genbrug med Stratasys

  Vi gør det enkelt at genbruge! Med Stratasys’ genbrugs- og returprogram er det muligt at gøre din produktion med en Stratasys 3D-printer grønnere. Returnér tom emballage (f.eks. kassetter og spoler) helt omkostningsfrit.

  Stratasys’ genbrugs- og returprogram indebærer ikke kun fordele for miljøet, med også for din virksomhed. Du undgår transportomkostninger til affaldshåndtering, samt dyrebar tid og plads i egne lokaler ved
  hurtigt at returnere den tomme materialeemballage.

  Affaldshåndtering uden omkostninger

  Som bruger af Stratasys 3D-printere er der simple genbrugsinstruktioner at følge. Alt du behøver at gøre, er at pakke den tomme emballage ned og printe en forudbetalt returlabel. Emballagen afhentes herefter af UPS som skipper den videre til Stratasys’ genbrugscentral.

  Vent ikke. Start med at genbruge allerede i dag. Kik efter genbrugssymbolet på din emballage for at sikre, at den er genanvendelige.

  Genbrugsinstruktioner (www.stratasys.com) »
  Print din returlabel her (www.stratasys.com) »