Stratasys® PolyJet 3D-printere

Stratasys nøjagtige PolyJet 3D-printere til prototyper i fuldfarve og multimateriale.

Stratasys brede sortiment af PolyJet 3D-printere og materialer henvender sig til konstruktører og ingienører som arbejder inden for eks. design og produktudvikling. PolyJet 3D-printere kombinerer flere materialer i et og samme print. Kombiner eksempelvis farverige, transparente og gummilignende egenskaber i samme print.

 • On-demand webinar DK.jpg

 • Fremstil hurtigere med PolyJet 3D-printere

  Stratasys PolyJet 3D-printere fås i flere forskellige prisklasser. Det som adskiller dem, er blandt andet 3D-printernes udskriftegenskaber og byggevolumen. 3D-printerne spænder fra Objet30 Pro/Prime med en byggevolumen på 294 x 192 x 148 mm, til J4100 med det enorme byggevolumen på 1000 x 800 x 500 mm. Her finder du det fulde sortiment af PolyJet-printere.

  PolyJet 3D-printere er et fantastisk supplement i en virksomheds idéudviklingsfase. Evaluer, se og mærk en idé og lav hurtige ændringer med fuld kontrol. 3D-printeren kan køres døgnet rundt, og nye iterationer kan tages med til næste møde. Kortere gennemløbstider og mere effektiv produktudvikling giver betydelige omkostningsbesparelser.

  Føler du dig usikker? Sammen med Protech finder du præcis den løsning som passer til dine behov. Vi har været i branchen siden 1994 og har siden da hjulpet kunder med at få succes. Kontakt os i dag.

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech.jpg

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech 2.jpg

 • Kombiner flere materialeegenskaber

  Med PolyJet 3D-printere kan designere og produktdesignere printe prototyper med glatte overflader, naturtro teksturer som læder og træ, samt komplekse geometrier med hulrum og bevægelige dele. Kombiner flere forskellige egenskaber i et og samme print, fra bøjelige og stive detaljer, til gennemsigtige og tusindvis af farvenuancer.

  Alle 3D-printere programmeres fra programmet GrabCAD Print™. De fleste er også integreret med Pantone Valideret™, et universelt farvestyringssystem, der giver brugeren mulighed for at finde præcise PMS-koder med et enkelt tastetryk i GrabCAD Print™, og printe i nøjagtige PMS-farver, der garanterer pålidelige og realistiske konceptmodeller på alle stadier.

  In-house 3D-printere hjælper virksomheder til at få deres produkter på markedet hurtigere. Skab effektive design- og konstruktionsverificeringer og brug mere tid på selve idéudviklingsfasen.

 • Om Stratasys

  Stratasys blev grundlagt i 1989 og er i dag verdens største producent af 3D-printere. I 2012 fusionerede Stratasys med den israelske PolyJet-producent Objet, som blev grundlagt i 1998. Alle PolyJet 3D-printere og materialer fremstilles på Stratasys' fabrikker i Rehovot, Israel.

  Hvordan fungerer PolyJet-tekniken?

  I GrabCAD Print arbejdes først med det digitale design, hvor brugeren tilføjer forskellige materialeegenskaber, der hvor de ønskes. Derefter beregnes placeringen af polymerer og støttematerialer automatisk, og designet er klar til at blive sendt til 3D-printeren. PolyJet printprocessen ligner en inkjet-printer, men i stedet for blæk på papir, lægger en PolyJet 3D-printer mikroskopiske dråber af fotopolymer, lag på lag. Plasten hærder, og når processen er færdig, har du et færdigt 3D-print.

  Vil du vide mere? Kontakt os så fortæller vi gerne mere!

 • Kontakt os

  Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål til 3D-print og Additiv Manufacturing. Kontakt os direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.

 • Om Protech

  Protech er Nordens største forhandler af 3D-printere. Det som kendetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisation, levering af driftssikre produkter og lokalt lager af forbrugsmateriale til hurtige leveringer.

  Vi har levereret Stratasys FDM 3D-printere 3D-printere siden 1994 og er tilgængelige for kundesupport og materialesalg til alle Stratasys 3D-printere.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png