3D-printere til plast

Bredt udvalg af professionelle FDM og Polyjet 3D-printere i forskellige prisklasser.

En 3D-printer lader dig tænke og handle hurtigt, øge produktiviteten og kreativiteten, samtidigt med at omkostningerne holdes nede. Protech har et komplet udvalg af 3D-printere fra Stratasys og MakerBot og hjælper gerne med at finde den som passer til netop dit behov.

 • 3D-printere fra Protech

  Protech tilbyder flere forskellige 3D-printere fra både Stratasys og MakerBot. De små MakerBot desktop 3D-printere passer perfekt til undervisnings- og det kreative miljø, hvor Stratasys 3D-printere henvender sig til professionelle brugere i udviklings- og fremstillingsindustrien.

  Vores teknologier

  Vores 3D-printere anvender enten FDM- eller Polyjet-teknologi. Med FDM kan du fremstille holdbare 3D-emner i thermoplast som egner sig til selv de hårdeste omgivelser. Polyjet-teknikken udskriver emner med høj præcision og med ekstremt glatte overflader, som ser ud som, og føles som det endelige produkt.

 • FDM-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifFDM-teknologien

  FDM er en metode til fremstilling af stærke thermoplast materialer som smeltes og siden bygges op lag for lag. Med FDM kan man fremstille funktionelle og holdbare prototyper, fixturer og slutprodukter.

 • Polyjet-Stratasys-3D-skrivare-Protech-med-extra-space.gifPolyjet-teknologien

  Polyjet er en fremstillingsmetode til udskrift af realistiske emner med fantastisk overflade finish. Polyjet bygger emner med mikroskopiske dråber af fotopolymerer lag på lag.

 • Hvad er en 3D-printer?

  Med en 3D-printer (også kaldet Additiv Manufacturing) kan man skabe fysiske objekter direkte fra digitale filer. Kontakt os, så fortæller vi mere om hvordan 3D-print komplementerer traditionelle teknologier i forhold til at forbedre produktdesign, effektivisere fremstilling, og endda skabe helt nye forretningsmodeller.

  3D-modellering

  For at kunne printe et tredimensionelt objekt skal man først have en CAD fil, som er en tredimensionel tegning af et emne. Denne tegning kan skabes i mange forskellige programmer til 3D-modellering. Den tredimensionelle tegning konverteres siden af printerens software, som siden hjælper med at vurdere hvordan emnet bedst muligt kan fremstilles med den valgte teknologi.

  TopSolid’Design er et eksempel på et 3D-CAD program.