3D-printere til plast

Protech har et bredt udvalg af 3D-printere med en række af forskellige printmetoder.

En 3D-printer lader dig tænke og handle hurtigt, øge produktiviteten og kreativiteten, samtidigt med at omkostningerne holdes nede. Protech har et komplet udvalg af 3D-printere fra Stratasys og UltiMaker og hjælper gerne med at finde den som passer til netop dit behov.

➡️ Når du investerer i en Stratasys 3D-printer fra Protech, får du ikke bare en professionel 3D-printer. Du får også adgang til vores eksklusive totalkoncept, der hjælper dig med at optimere brugen af din 3D-printer. Kontakt Protech, for at høre mere.


 • Kontakt sælger

  Kontakt sælger direkte eller indtast dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Thomas Tønnesen
  tt@protech.dk
  Telefon: 7683 8107
  Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.


 • Vi hjælper dig med at lykkedes

  Med vores ekspertise og brede kundskaber hjælper vi skoler, virksomheder og industrier med at finde de rette løsninger indenfor additiv fremstilling. Med en 3D-printer i eget regi kan produktionstider og omkostninger reduceres drastisk.


 • Om Protech

  Protech er din partner når det gælder produkter, support og uddannelse indenfor additiv fremstilling. Vi har siden 1993 leveret 3D-printere til virksomheder og industri på det nordiske marked. Læs mere om Protech her.