Produktlancering: Stratasys J750

04-04-2016

Stratasys lancerer ny Polyjet 3D-printer som vil ændre måden vi ser på 3D-print. Stratasys J750 kombinerer flere materialer og skaber realistiske udskrifter med realistiske farver og perfekte overfladefinish.

Stratasys-J750-Protech.jpg

Ingen begrænsninger med J750

Nu er den her. Stratasys J750 som udskriver verdens mest detaljerede og realistiske 3D-print. Udskrifterne har en nærmest perfekt overfladefinish og er klar til at anvende direkte uden at skulle bruge tid på efterbearbejdning. Stratasys har oven i købet udviklet et nyt software (Polyjet Studio) til J750 som kan importere VRML-filer, filer som blandt andet kan laves i Adobe Photoshop.

-    Stratasys J750 tager produktudviklingen til et helt nyt niveau, siger Thomas Tønnesen fra Protech. Det her er noget som blandt andet den grafiske industri tidligere bare har kunnet drømme om, fortsætter Thomas Tønnesen. Med Stratasys J750 findes der ikke længere begrænsninger for designere eller produktudviklere, alt kan skrives ud. I Protech ser vi frem til at kunne tilbyde denne mulighed på det Nordiske marked, afslutter Thomas Tønnesen.

Udskriv fuldfarve med seks samtidigt loadede materialer

Stratasys J750 printer hurtigere og kræver færre materialeskift end tidligere Polyjet 3D-printere. Den nyudviklede software tilbyder automatisk kortlægning af farver og materiale for at maksimere produktiviteten, så Stratasys J750 opnår lav omkostning pr print. Der findes mere end 360.000 farver at vælge imellem. I Stratasys J750 kan seks modelmateriale være loadet på én gang, hvilket mindsker mængden af spildmateriale drastisk.

Mindre lag og hurtigere 3D-print

Med nye egenskaber i udskriftteknologien, kan Stratasys J750 øge hastigheden og udskriftskvaliteten til et fantastisk niveau. Producerer ekstremt glatter overflader og fine detaljer.

Fordele med Stratasys J750:

  • Kombinerer forskellige materialetyper i et og samme print.
  • Load flere materialer, mindsker mængden af spildmateriale.
  • Brug mindre tid på efterbearbejdning af dele.
  • Spendera mindre tid på efterbearbetning av delar.
  • Mere detaljerede udskrifter med mulighed for mat eller skinnende overflade.

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07