Uddannelse

3D-printere og undervisningsmateriale til undervisning og skole og industri.

Med 3D tankegang og 3D-printere i klasseværelset gøres indlæringsprocessen lettere. 3D-printere kan anvendes i mange forskellige fag, blandt andet matematik og naturvidenskab.

 •  

  3D-printere i skolen

  Lad en 3D-printer blive en del af de mange værktøjer som hjælper dig i undervisningen. En 3D-printer giver næsten uanede muligheder for at skabe såvel enkle som komplekse 3D-modeller. Ved at lære denne nye teknik kommer du til at opdage uanede muligheder med 3D-printeren.

  For skoler kan en MakerBot 3D-printer forbedre og udvikle elevers kendskab til naturvidenskab, teknik, konstruktion, billedkunst, matematik og ikke mindst design. Hvis du som lærer er usikker på hvordan du skal anvende 3D-printere i undervisningen, anbefaler vi at du bestiller introduktionsbogen ”MakerBot i klasseværelset”. -bogen leverer vi også med sammen med MakerBot 3D-printere til skoler.

  Stratasys Curriculum

  Med Stratasys Curriculum kan lærere og undervisere undervise i elever i 3D-teknik, ved at kombinere forelæsning og diskussioner med praktiske øvelser. Undervisningen skal bidrage med at opnå det som kræves for at arbejde med 3D-teknologien i den virkelige verden.

  Med Stratasys Curriculum bliver undervisere og lærere en del af et verdensomspændende fællesskab for ligesindede som arbejder med at udvikle og udvide 3D-print i undervisningen. Eftersom teknologien hele tiden udvikles, ændres også uddannelsesmaterialet. Når ændringer er klare, tildeles underviseren links til download per mail, samt indbydelser til Stratasys webseminarer. Registrer dig til Stratasys Curriculum her. Husk at tjenesten er gratis.


 • Kontakt sælger

  Thomas Tønnesen
  thomas.tonnesen@protech.dk
  Telefon: 7683 8107

 • Om Protech

  Protech har været på markedet i mere end 20 år og er Nordisk eneforhandler af Stratasys 3D-printere. Vores personale har lang erfaring med Stratasys produkter. Vi har siden 1994 leveret mere end 1.500 Stratasys FDM maskiner i Norden. Læs mere om Protech her

 • MakerBotB-logo-300px.png