En sikker 3D-printer bliver mere sikker

09-06-2021

MakerBot Clean Air System er et nyt luftrensersystem til Method-serien som renser luften med meget stor effektivitet. Systemet er supplerende udstyr til 3D-printere placeret i mindre rum.

CleanAir-PDP-Hero-Square-2.pngMakerBot introducerer et luftrensersystem som monteres på 3D-printere i Method-serien. Clean Air™ System er udviklet for at skabe et mere sikkert arbejdsmiljø i mindre lokaler med begrænset ventilation og luftcirkulering, samt til lokaler hvor flere 3D-printere arbejder samtidigt. Brugere som printer med tredjepartsmateriale anbefales at supplere sin Method printer med et Clean Air System.

Bedre filter i forhold til konkurrenterne

Method Clean Air System anvender et HEPA-filter som bortfiltrere partikler så små som tre mikron med meget høj effektivitet. Sammenlignet med lignende produkter på markedet er de fleste udstyret med et EPA-filter som ikke opfanger samme mængde partikler som et HEPA-filter.

HEPA-filtret skiftes nemt uden brug af værktøj efter ét år eller 1000 printtimer. Når det er tid til at skifte filter meddeles dette på 3D-printerens touchskærm.

25% rabat på Method 3D-printere

Frem til og med d. 30/9 tilbyder vi 25% rabat på samtlige 3D-printere i Method-serien. Benyt lejligheden til at drage fordel af tilbuddet og supplere din virksomhed med 3D-printere. Hele Method-serien er udviklet med et opvarmet byggekammer, hvilket giver stærkere resultater sammenlignet med bare en opvarmet byggeplade. Med eftercirkulerende varme i kammeret fordeles luften jævnt under hele printprocessen.


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngKontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.