Ny PolyJet 3D-printer til attraktiv pris

02-02-2021

Høj kapacitet, nøjagtighed, pålidelighed og multimaterialefunktioner kendetegner den nye 3D-printer fra Stratasys. J850 Pro henvender sig til virksomheder som vil producere prototyper i forskellige materialer i et og samme emne, til en overkommelig pris.

Nyhet - J850 Pro.jpg

Den industrielle J8-serie har fået en ny tilføjelse af Stratasys J850 Pro. Serien henvender sig til virksomheder som arbejder med fremstilling af prototyper til konceptverificering og produktpræsentationer indenfor f.eks. bil-, medicin- og forbrugerindustrien.

En 3D-printer med multimaterialefunktioner

Stratasys har designet J850 Pro så brugere kan arbejde hurtigere med højere produktivitet. 3D-printeren er kompatibel med det stærke digitale ABS-materiale, det prisvenlige DraftGrey og det super-transparente VeroUltraClear, i kombination med både hårde Vero-materialer og det gummilignede materiale Aglius30.

Skab virkelig hurtige designiterationer

Materialer kan kombineres i et og samme emne, og selve 3D-printeren kan loade op til 7 forskellige materialer samtidigt. Ved at loade sine mest anvendte materialer kan brugeren reducere både driftsstop og spildmateriale i kombination med færre materialeskift. Med printindstillingen Super High Speed kan man med J850 Pro skabe virkelig hurtige designiterationer.

J850 Pro har en byggevolumen på 490 x 390 x 200 mm.

 


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpg

Kontakt os

Kontakt os direkte ved at ringe eller send dine kontaktoplysninger via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107