Bedre kontrast og skarphed i fuldfarveemner

15-04-2021

Stratasys sætter igen standarden for virkelighedstro emner ved at lancere VeroUltra™, et materiale der skaber en fantastisk skarphed ved fuldfarveprint af tekst på etiketter og farveseparation i mønstre.

VeroUltra.jpg

Med VeroUltra™ kan produktdesignere ta’ sine prototyper til et helt nyt niveau. Materialet anvendes hvor man skal printe emner med ekstremt tynde linjer, så som tekst på etiketter og emballage. Selv hvor der forventes en høj farveseparation, forbedres kontrasterne betydeligt med VeroUltra. Slutteligt giver materialet en væsentlig fordel ved print af modeller med naturlige overflader som f.eks. træ, tekstiler og marmor.

Stratasys udvikler konstant

I de senere år har Stratasys arbejdet intenst for at opnå prisvenligt udstyr til professionelt fuldfarveprint, hvor høj kvalitet, præcis simulering af farve, materiale og overfladefinish er i fokus. Stratasys har blandt andet introduceret Pantone Validated™, et universelt farvestyringssystem, der gør det muligt for designeren at finde korrekte PMS-koder med et enkelt klik i GrabCAD Print™, samt printe i præcise farver, som garanterer pålidelige og realistiske konceptmodeller i alle faser.

Endda det relativt nyudviklede materiale VeroUltraClear™ som leverer høj transparens og fint detaljerede emner med et udseende som ligner glas, er blevet et værdsat alternativ blandt designere verden over.

VeroUltra er tilgængeligt til J8-serien og J7-serien. Fra juni vil 3D-printeren J55 også have materialet tilgængeligt i sin materialeportefølje.


Stratasys Partner logo.jpgKontakt vores sælger for mere information

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107
Ny feature! Her kan du booke et Teams- eller telefonmøde med Thomas.