Automatik

Mød Protech på AUTOMATIK messen, på stand B-1162 i Brøndby Hallen, d. 13. - 15. september 2022.

Advanced Engineering Helsinki Protech Stratasys.jpg

AUTOMATIK 2022 er omdrejningspunktet automation og transmission, og synergien mellem Automatiks konferenceprogram og udstillerne er stor, og det giver dig som besøgende rig mulighed for – på kortest mulig tid – at opdatere og udbygge din viden omkring nye løsninger og muligheder. Konferenceprogrammet giver blandt andet mulighed for at hente værdifuld viden om robotter, kunstig intelligens, Industri 4.0 og maskinsikkerhed, ligesom det også bliver muligt at overvære flere spændende produktdemonstrationer.

3D Print vendors.jpg

Protech udstiller som sædvanligt og vi viser flere eksempler på produktionsværktøjer, opspændings- og montagefiksturer og andre spændende 3D-printede emner i både plast og metal som kan bidrage til målet om automation. På standen har vi 3D-printere med fra Stratasys og MakerBot som printer emner alle dagene.

Gå ikke glip af muligheden for at møde os samt ta’ en snak om hvordan 3D-print kan effektivisere både udvikling og produktion for dig.

Velkommen på stand B-1162!

Kontakt os gerne i forvejen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et møde på messen. Det koster 100kr at deltage, men ved at registrere dig med vores stand-nummer B1542 i feltet ”Personal Data” får du adgangen gratis. Tilmeld dig her.


Sted:
Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

Automatik 2020 - Protech.jpg


Kontaktformular

*Obligatoriske felter