Første Xact Metal 3D-printer i Europa hos Protech

17-06-2019

Nu har vi installeret en XM200C fra Xact Metal i vores svenske kundecenter. Vi har siden installationen printet på maskinen døgnet rundt uden et eneste nedbrud.

KundcenterXactMetal.jpg

– Jeg er dybt imponeret over at installationen er gået så godt og at vi ikke har haft et eneste problem undervejs, siger Anders Brask, CEO i Protech Nordic AB. Det tog os bare nogle timer fra installation til det første print i XM200C blev sat i gang. Vi har printet avancerede geometrier i en hel uge nu og resultaterne er utrolig flotte”, fortæller Anders.

XM.jpg3D-printer til metal til under en million

Alle 3D-printere fra Xact Metal anvender teknologien Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), også kaldet SLM (Selective Laser Melting) eller DMLS (Direct Metal Laser Sintering). Denne teknologi er uden sammenligning den mest almindelige indenfor metal 3D-print.

– Ved at kombinere banebrydende teknologi og en smart modulopbygning, er det lykkes Xact Metal at udvikle 3D-printere til metal, som kræver betydeligt lavere investering end andre metal PBF 3D-printere, siger Anders. Dette gør at vi i Protech nu kan tilbyde en metal 3D-printer for omkring 750.000 DKK. Jeg tror at denne pris gør det muligt for mange virksomheder og universiteter at investere i en 3D-printer til metal.

Kontakt Protech for yderligere information og leveringstider.


XactMetalLogo.png Kontaktperson

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107