Opfylder tunge industriers krav med additiv fremstilling

19-09-2019

Desktop Metal Studio System+ gør det muligt for virksomheden UMC at reducere produktionstider og materialeomkostninger ved produktion af gribere til automatiserede robotter.

Ultra Machining Company.jpg

Ultra Machining Company (UMC) er en førende virksomhed indenfor fremstilling af komplekse komponenter til kunder indenfor medicin-, fly- og den kommersielle industri. Virksomheden ligger i Monticello, Minnesota og har over 50 års erfaring med præcisionsfremstilling.

Vigtigt at anvende førende teknologi

For at kunne opfylde kundernes krav i disse tunge industrier, er det vigtigt for UMC at benytte sig af førende teknologi ved produktion af funktionelle prototyper, gribere og fixturer. Derfor har man for nyligt implementeret additiv fremstilling.

Med Desktop Metal Studio System+ kan UMC let fremstille f.eks. gribere til deres automatiserede robotter som udvælger og omdirigerer fly- og luftfartskomponenter i flere produktionstrin. Eftersom gribere har komplekse geometrier kan fremstillingsmetoder som CNC-bearbejdning lede til lange produktionstider, flere bearbejdnings- og efterbehandlingsprocesser.

Additiv fremstilling bidrager til større designfrihed

Takket være Studio System+ kan UMC printe færdige emner og derved reducere produktionstider, materialeomkostninger og mandetimer i forbindelse med fremstilling af gribere. Additiv fremstilling bidrager også til større designfrihed og konstruktører kan anvende bedre emner til fremstilling af medicinske produkter og specialtilpassede kirurgiske værktøjer.