Protech ny MakerBot forhandler

23-07-2014

Protech har netop indgået en ny forhandleraftale med MakerBot, en global leder indenfor desktop 3D-print, og bliver nu en af Makerbots® Replicator® forhandlere af 3D printere og scannere. Protech kommer til at forhandle samtlige MakerBots produkter allerede efter ferien.

MakerBot-Protech-Återförsäljare.jpg

Udvidelsen af produktprogrammet gøres dels for at kunne imødekomme den hurtigt voksende efterspørgsel på markedet, dels fordi MakerBot’s produkter er et rigtigt godt supplement til Protech’s nuværende produkter. Protech kommer fremover til at kunne tilbyde 3D-printere til endnu flere kundegrupper, lige fra konsument- og desktop brugeren, til de professionelle brugere.

Produkter med stort potentiale

”Vi vurderer at MakerBot’s produkter har et stort potentiale for at tage 3D revolutionen et skridt videre i Norden. MakerBot kommer til at bidrage til en øget anvendelse af 3D-teknologien indenfor både udvikling og produktion” siger Thomas Tønnesen, Country Manager for Protech Danmark. ”Protech er meget stolte over at kunne tage det nordiske marked et skridt videre i udviklingen”.

"MakerBot’s partnerskab med Protech er et stort skridt fremad i forhold til at udvide vores globale tilstedeværelse og bringe MakerBot 3D-print og scanning ud til endnu flere," fortæller Mark Schulze, Vice President of sales, MakerBot. "Protech’s passion for innovation, kreativitet og lange erfaring med Stratasys 3D-printere gør Protech til en fantastisk forhandler af den spændende 3D-print-teknologi, MakerBot tilbyder."

Selv om Protech først starter leverance efter ferien, er der allerede nu information om MakerBot produkterne på vores hjemmeside, ligesom Protech er klar med råd og vejledning omkring valg af 3D-printer.

Pressekontakt:

Thomas Tønnesen
thomas.tonnesen@protech.dk
Tlf: 76 83 81 07