Ny PolyJet 3D-printer og farvemateriale

26-04-2018

Stratasys forstærker positionen som førende leverandør af 3D-printere, ved at udvide produktsortimentet med en ny PolyJet 3D-printer og nye farvematerialer.

stratasys polyjet material protech.jpg

Stratasys J735 er Stratasys nyeste fuldfarve 3D-printer. J735 er baseret på samme høje funktionalitet og præcision som Stratasys J750. Eneste forskel er at Stratasys J735 har en mindre byggevolumen, samt lavere pris.

Begge printere er konstrueret for at imødekomme de stigende krav hos virksomheder og brancher som arbejder med high-end prototypefremstilling eller produktudvikling.

Nye materialer og softwareopdateringer i GrabCAD Print

I forbindelse med lanceringen af Stratasys J735 præsenteres de nye PolyJet-materialer Vivid Colors. I kombination med softwareopdateringer i GrabCAd er der nu mulighed for at printe emner med mere end 500.000 forskellige farvekombinationer og transparens.  

Den opdaterede software GrabCAD Print – nu også tilgængelig til Connex3 3D-printere – forbedrer arbejdsflowet yderligere og skaber muligheden for at printe funktionelle prototyper som kan kombinere stærke ABS-egenskaber og gummilignede detaljer.

Med disse nye materialer og softwareopdateringer i GrabCAB Print kan konstruktører og ingeniører nu i kombinationen med tekstur og farve, printe verdens mest virkelighedstro prototyper.

Transparente prototyper med det nye Vero-materiale

Ved at anvende primærfarverne CMYK og W(hvid) skaber Stratasys J750 og J735, ligesom en 2D-printer som skriver på hvid baggrund, print med ekstrem klare farver. Med GrabCAD Prints avancerede indstillinger kan materialet Vero Clear anvendes til at skabe transparens.

Stratasys VeroYellowV PolyJet VeroMagentaV.jpg

Med VeroYellowV og VeroMagentaV kan konstruktører og ingeniører skabe transparente print i farvenuancer af rød, orange og gul. En perfekt løsning til prototyper som skal ligne for eksempel billygter.

Alle nye materialer kan anvendes til Stratasys J750 og J735, samt alle Connex3 3D-printere.


Stratasys Protech.jpg

Kontakt os for mere information.