NTI Group opkøber Protech MAKE-forretningsområde

14-06-2019

Fra den 1. juli 2019 vil NTI-koncernen derfor betjene alle Protech Nordics kunder inden for Autodesk MAKE-området med fokus på licenssalg, support og uddannelse.

ProtechNTI2019.jpg

"Opkøbet sikrer, at Protechs Autodesk-kunder får en langsigtet CAM-softwareudbyder, der udøver fremragende support og hjælp til at udvikle vores kunders forretning", fortæller Anders Brask, CEO i Protech Nordic AB.

Steen Alexander, CEO i NTI Group, udtaler: "NTI-koncernen er glade for at inkludere Autodesks MAKE-produktportefølje i vores allerede omfattende udvalg af Autodesk-produkter. Dette understøtter vores vision om at være den førende fuldserviceudbyder i Europa - fra design til produktion. Vi ser frem til at byde vores nye kunder velkommen til NTI-familien."


Autodesk_Logo_600x121px.jpgAutodesk MAKE-området dækker den avancerede CAM-produktportefølje såsom PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb, Moldflow og Fusion 360.

NTI-koncernen er en af Autodesks største Platinum-partnere i Europa med næsten 280 medarbejdere og en af Europas førende leverandører af omfattende digital information management-løsninger målrettet virksomheder inden for byggeri, design og industri. For mere information om NTI: nti.biz/se, nti.biz/no, nti.biz

Protech er den største 3D-printerforhandler i Norden med kontorer i alle nordiske lande. Protech tilbyder en bred vifte af industrielle 3D-printløsninger til plast og metal. For mere information om Protech: www.protech.se, www.protech.dk, www.protechnorge.no, www.protech.fi