Ny generation af 3D-printere til fuldfarve

23-10-2019

Næste generation af spektakulære og farverige oplevelser indenfor additiv fremstilling er her! 3D-printeren Stratasys J850 printer i fuldfarve, detaljerede teksturer og på til syv forskellige materialer i et og samme emne.

Nyhet - J850 - huvudbild.jpg

Stratasys J850 er specielt egnet til designerer som arbejder med designprocesser indenfor eksempelvis industrier som konsumentmarkedet, forbrugerelektronik og bilindustrien. 3D-printeren har fire printindstillinger hvilket muliggør at flere forskellige interaktioner fra designeren kan printes til lavere omkostninger.

Forskellige printindstillinger for en hurtig og mere driftssikker designproces

Den nye printindstilling Super High Speed Printing Mode (SHS) i Stratasys J850 gør at designerer og ingeniører kan printe konceptmodeller med dobbelthastighed i forhold til tidligere modeller i J-serien. J850 kan loades med op til syv forskellige materialer som også kommer i større kassetter, hvilket reducerer driftsstop ved materialeskifte.

De andre printindstillinger hedder High Mix (HM), High Speed (HS) og High Quality (HQ), hvor sidstnævnte skaber exceptionel printkvalitet og ekstremt detaljerede tekstur ligesom i f.eks. læder og træ.

Nyhet - J850.jpg

Først kan brugeren skabe en enkel konceptmodel til lav omkostning, således at man på et tidligt stadie kan opdage eventuelle konstruktionsfejl. Til sidst i processen kan man tilføje flere teksturer, farver og materialer for slutteligt at opnå den eksakte designintention. Dette sparer både tid og omkostninger under hele designprocessen.

Nye materialer till Stratasys J850

Stratasys introducerer også to nye PolyJet-materialer. DraftGrey™ er et billigt konceptmateriale som er ideelt til hurtige og prisvenlige modeller i begyndelsen af designprocessen. VeroUltraClear™ er et materiale som kan levere høj transparens og fine detaljerede modeller med et udseende som ligner glas. VeroUltraClear hjælper designerer med at visualiserer interne funktioner og udseende så at man lettere kan opdage eventuelle fejl i designet.

J850 styres af GrabCAD Print og Pantone Validated

J850 styres af programsoftwaret GrabCAD Print™ hvilket gør det muligt for brugeren bl.a. at kunne printe alle tænkbare CAD-formater uden at skulle bruge tid på at konvertere til STL-filer. J850 er integreret med Pantone Validated™, et universelt farvehåndteringssystem som gør at designeren kan finde korrekte PMS-koder med et enkelt tryk i GrabCAD Print™, og printe i præcise farver som garanterer pålidelige og realistiske konceptmodeller på alle trin.

Det bliver muligt at opdatere den nuværende J750 til J850.

Kontakt Protech for mere information og priser.


Protech er nordisk forhandler af Stratasys

Protech har siden 1993 været nordisk leverandør af Stratasys 3D-printere. Vi har derfor stor erfaring med 3D-print og er i dag Nordens største og ældste leverandør af 3D-printere. Vi sørger for installation, uddannelse, service og levering af materialer til samtlige Stratasys produkter.

Kontakt vores sælger

Kontakt vores sælger direkte eller send dine oplysninger via vores kontaktformular så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Stratasys Partner logo 2016_300px.pngThomas Tønnesen
tt@protech.dk
Telefon: 7683 8107